Styrker salgsteamet med kjent navn

PUBLISERT: 17 april 2023
OPPDATERT: 17 april

Scandraft har ansatt Anders Magnusson som ny selger. Han har jobbet flere år i grafisk bransje og kommer nå sist fra Signcom.

Anders Magnusson er ny selger hos Scandraft.

Hos Signcom var Anders Magnusson ansvarlig for salg av maskiner og materialer til det norske markedet. Tidligere har han blant annet jobbet med produksjon og montering hos et skiltfirma. Han sier dette i en pressemelding om hvorfor han søkte seg til Scandraft:

– I Sverige er Scandraft den største og en av de mest anerkjente leverandørene til skiltbransjen, men en betydelig mindre aktør i Norge. Å få være med på reisen og hjelpe til med utviklingen av selskapets virksomhet i Norge fremover lokket meg.

Ifølge Scandraft er Anders Magnusson et viktig tilskudd til organisasjonen på grunn av sin erfaring i bransjen og kunnskap om maskinene som kundene jobber med, for å kunne matche riktig materiale til riktig maskin og prosjekt.

Anders er opprinnelig fra Lerum i Sverige, men flyttet i 2000 til Norge og Tønsberg, hvor han nå bor. På fritiden hjelper han til med ridesenteret som samboeren og datteren driver, alt fra møkkjøring og snøbrøyting til reparasjoner. Skogsturer og fiske er andre interesser, i tillegg til musikk.

Så hva er det beste med jobben som selger ifølge Anders?

– Å være ute i felten hos kunder og kontakter hvor våre produkter foredles og benyttes gjør en god dag for meg, sier han.

Les videre

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik