Styrker salgsteamet med kjent navn

PUBLISERT: 17 april 2023
OPPDATERT: 17 april

Scandraft har ansatt Anders Magnusson som ny selger. Han har jobbet flere år i grafisk bransje og kommer nå sist fra Signcom.

Anders Magnusson er ny selger hos Scandraft.

Hos Signcom var Anders Magnusson ansvarlig for salg av maskiner og materialer til det norske markedet. Tidligere har han blant annet jobbet med produksjon og montering hos et skiltfirma. Han sier dette i en pressemelding om hvorfor han søkte seg til Scandraft:

– I Sverige er Scandraft den største og en av de mest anerkjente leverandørene til skiltbransjen, men en betydelig mindre aktør i Norge. Å få være med på reisen og hjelpe til med utviklingen av selskapets virksomhet i Norge fremover lokket meg.

Ifølge Scandraft er Anders Magnusson et viktig tilskudd til organisasjonen på grunn av sin erfaring i bransjen og kunnskap om maskinene som kundene jobber med, for å kunne matche riktig materiale til riktig maskin og prosjekt.

Anders er opprinnelig fra Lerum i Sverige, men flyttet i 2000 til Norge og Tønsberg, hvor han nå bor. På fritiden hjelper han til med ridesenteret som samboeren og datteren driver, alt fra møkkjøring og snøbrøyting til reparasjoner. Skogsturer og fiske er andre interesser, i tillegg til musikk.

Så hva er det beste med jobben som selger ifølge Anders?

– Å være ute i felten hos kunder og kontakter hvor våre produkter foredles og benyttes gjør en god dag for meg, sier han.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324