Fujifilms arbeidsflyt favner bredt

Foto: Søren Winsløw
PUBLISERT: 24 april 2023
OPPDATERT: 24 april

Fujifilms XMF PressReady er et digitalt arbeidsflytsystem som hjelper til med å administrere utskriftsjobber fra flere kilder – for eksempel web-to-print og MIS-systemer eller kundeleverte PDF-filer – og ruter dem til en passende digital printer/presse.

XMF PressReady lar også trykksakleverandører automatisere vanlige og repeterende oppgaver, og frigjør operatøren til å fokusere på andre og mer komplekse aspekter av produksjonsprosessen.

Fujifilms Revoria PressTM PC1120 styres av Revoria FlowTM Digital Front End (DFE), som er et kraftig system for ripping, fargestyring og spesiell fargekontroll. Når det kombineres med XMF PressReady arbeidsflyt, kan en helautomatisert arbeidsflyt settes opp.

Integrerbar med andre systemer og printere

XMF PressReady kan integreres i en rekke etablerte arbeidsflytmiljøer og tilbyr flere forskjellige arbeidsflyter som kan konfigureres til å ta produksjonsbeslutninger basert på størrelse, mengde, media, sideantall med mer. XMF PressReady kan eliminere behovet for manuell intervensjon, sparer verdifull tid og reduserer potensialet for operatørfeil.

XMF PressReady er unik i å integrere ikke bare med Revoria digitalprintere, men alle digitalprintere som bruker en Fiery DFE. Den lar trykksaksleverandører administrere digitalprintere fra flere leverandører med ett system. I praksis betyr dette bedre oversikt og dermed større sikkerhet når du ønsker status på jobbkø, utførte jobber, medieinformasjon, fargenivåstatus og mye mer.

– Fujifilms XMF PressReady bringer et nytt effektivitetsnivå til digital trykkproduksjon, og gir trykkerileverandører et kraftig, fleksibelt og effektivt arbeidsflytsystem som kan automatisere prosesser, strømlinjeforme produksjonen og spare verdifull tid ved å minimere feil, sier John Davies, Workflow Product Group Manager, Fujifilm Europe.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik