Fujifilms arbeidsflyt favner bredt

Foto: Søren Winsløw
PUBLISERT: 24 april 2023
OPPDATERT: 24 april

Fujifilms XMF PressReady er et digitalt arbeidsflytsystem som hjelper til med å administrere utskriftsjobber fra flere kilder – for eksempel web-to-print og MIS-systemer eller kundeleverte PDF-filer – og ruter dem til en passende digital printer/presse.

XMF PressReady lar også trykksakleverandører automatisere vanlige og repeterende oppgaver, og frigjør operatøren til å fokusere på andre og mer komplekse aspekter av produksjonsprosessen.

Fujifilms Revoria PressTM PC1120 styres av Revoria FlowTM Digital Front End (DFE), som er et kraftig system for ripping, fargestyring og spesiell fargekontroll. Når det kombineres med XMF PressReady arbeidsflyt, kan en helautomatisert arbeidsflyt settes opp.

Integrerbar med andre systemer og printere

XMF PressReady kan integreres i en rekke etablerte arbeidsflytmiljøer og tilbyr flere forskjellige arbeidsflyter som kan konfigureres til å ta produksjonsbeslutninger basert på størrelse, mengde, media, sideantall med mer. XMF PressReady kan eliminere behovet for manuell intervensjon, sparer verdifull tid og reduserer potensialet for operatørfeil.

XMF PressReady er unik i å integrere ikke bare med Revoria digitalprintere, men alle digitalprintere som bruker en Fiery DFE. Den lar trykksaksleverandører administrere digitalprintere fra flere leverandører med ett system. I praksis betyr dette bedre oversikt og dermed større sikkerhet når du ønsker status på jobbkø, utførte jobber, medieinformasjon, fargenivåstatus og mye mer.

– Fujifilms XMF PressReady bringer et nytt effektivitetsnivå til digital trykkproduksjon, og gir trykkerileverandører et kraftig, fleksibelt og effektivt arbeidsflytsystem som kan automatisere prosesser, strømlinjeforme produksjonen og spare verdifull tid ved å minimere feil, sier John Davies, Workflow Product Group Manager, Fujifilm Europe.

Les videre

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Mer "smell" i fargene med ny maskin

Info Skilt i Knarrvik like utenfor Bergen har investert i en Roland TrueVIS VG3-640, som er tredje generasjon i VG-serien. Den nye maskinen skal brukes til spesialjobber, som bilder med høy kvalitet.
Mer «smell» i fargene med ny maskin

Europapremiere for Ricohs nye flaggskip

Ricoh kommer til Sign&Print-messen sammen med en helt rykende fersk nyhet innen arkproduksjon, Pro C9500 tonerserien med tilhørende etterbehandling, som stilles ut i Europa for første gang.
ricoh_karl-elias

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small