HP hjelper kundene til mer datadrevet produksjon

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 3 mai 2023
OPPDATERT: 3 mai
Illustrasjon: HP

HP Indigo utvider programvareløsningene sine for å hjelpe brukere å dra nytte av de avanserte egenskapene som kan oppnås ved å integrere programvare og datadrevne verktøy i trykksaksproduksjon.

Den nye HP PrintOS Software Suite både utvider og forenkler HPs applikasjonsportefølje, som nå vil bestå av fire moduler kalt Power Packs.

HP PrintOS Suite er et skybasert operativsystem utviklet for å fremme produktivitet og inspirere til innovasjon. Etter den siste utviklingen vil PrintOS Suite bestå av fire Power Packs med fokus på:

1) verktøy for presseovervåking og produktivitetsstyring,
2) applikasjoner for jevn kvalitet på tvers av jobber, presser og nettsteder,
3) unike moduler for personalisering og kreativitet samt
4) en forbedret brukeropplevelse fra bestilling til levering.

For å støtte selskapets utfordringer og forbedre porteføljen, har HP utnevnt Petar Obradovic som direktør for industrielle programvareløsninger og opprettet et nytt dedikert salgsteam for programvarer.

– Våre mest suksessrike og avanserte kunder er avhengige av programvare for å maksimere produksjonseffektiviteten, ta smarte beslutninger raskt og utvide utvalget, sier Noam Zilbershtain, daglig leder for HP Indigo og Scitex, og fortsetter:

– Vi forstår at suksess i den digitale produksjonsindustrien av trykkesaker er data- og programvaredrevet, og vi vil at alle våre brukere skal utnytte disse ressursene for å utvide virksomheten sin.

I en fersk NAPCO-undersøkelse svarte 58,6 prosent av deltakerne at de vil øke produktiviteten gjennom «kapitalinvesteringer som støtter automatisering, mer effektive arbeidsflyter og raske jobbskifter». PrintOS Suite ivaretar disse behovene og plasserer HP Indigo i en strategisk posisjon for å hjelpe PSP-er med å bli mer suksessrike, skriver HP i en pressemelding.

PrintOS Software Suite gjør det mulig for kunder å overvåke produksjonen sin i sanntid, øke produktiviteten med opptil 50 prosent, automatisere prosesser som kvalitetskontroll og fargetilpasning, og produsere konsistente utskrifter på tvers av jobber, presser og produksjonssteder.

PrintOS Suite Power Packs vil bli tilbudt på abonnementsbasis fra og med 1. juli 2023.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1