Skal vise konstruktive skjærejobber

Foto: Claes Nordström
PUBLISERT: 7 mai 2023
OPPDATERT: 8 mai
Kongsberg viser skjæring og fresing på Fespa-messen, blant annet med Multicams Apex 3R CNC-fres som selges av Alvøen i Norge. Foto: Claes Nordström

På sin stand på Fespa 2023 har Kongsberg som mål å demonstrere hvordan bedrifter kan bruke Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å realisere sine design.

– Vi vil ha flaggskipet vårt, Kongsbergs digitale skjæreløsning i C-serien og MultiCam Apex 3R CNC-fresemaskin i vårt utstillingsområde, hvor besøkende kan se hvor enkelt og raskt systemene våre skjærer, falser, folder og etterbehandler ulike materialer, sier David Preskett, visepresident for Kongsberg presisjonsskjæresystemer for EMEA og APAC.

Fyller opp med inspirasjon

Under Fespa-messen vil utstillingen fylles på dag for dag med ulike sluttprodukter – skjermer, skilt og andre applikasjoner – produsert live i standen ved hjelp av Kongsberg- og MultiCam-bordene som er utstilt.
– Vi er utrolig stolte av våre innovasjoner og er alltid glade for å gjennomføre live demonstrasjoner for å vise hvor effektive og effektive de er, men i år bestemte vi oss for å bruke standen vår til å sette søkelyset på noen av de kreative designene som er realisert med Kongsbergs bord og verktøy.

Store og små jobber

MultiCams flaggskip, Apex 3R CNC-fresebordet, kan håndtere en rekke materialer, inkludert plast, aluminium, tre, skum med høy tetthet og komposittmaterialer. Ifølge Alvøen, som er distributør av Multicam i Norge, har Apex3R en kraftig spindel og en stålramme som er tilpasset små og store fresejobber. Fresene er tilgjengelige med enkel eller dobbel kniv, kamera, motorisert sugekopling, beskyttelse med mer.

Flere verktøynyheter

Kongsberg C24 demonstrerer en rekke Kongsberg-verktøy, som CorruSpeed-verktøyet, Psaligraphy-kniven og RotaCut-verktøyet, samt alternativer som manuell rullemater, i-camera og Fast Tool Adapter.

– Vi tar også med vårt fantastiske VariAngle-verktøy til München, som er tilbake etter populær etterspørsel, sier Preskett.

Les videre

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie