Stor allsidighet for Jeti Tauro med ny rull-til-rull-modul

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 16 mai 2023
OPPDATERT: 16 mai
Agfas Tauro H3300 LED med Flex RTR-modul. Foto: Pressebilde.

Agfa er klar til å vise en ny rull-til-rull-utskriftsmodul for sin inkjet-serie, Tauro H3300 LED. Det skjer på FESPA i München fra 23.-26. mai.

Den kompakte Flex RTR lar deg raskt bytte mellom faste og fleksible medier og dermed opprettholde et høyt produktivitetsnivå.

Leverandører av storformatutskrifter kan dra nytte av den økte fleksibiliteten til Flex RTR-modulen, som ikke trenger å demonteres ved bytte fra ruller til plater eller ark. Det forbedrer skriverens oppetid og øker effektiviteten. Modulen markerer neste steg i utviklingen av Tauros med fokus på optimal utnyttelse av denne hybride printløsningen.

– Automatisering er kjernen i utviklingssporet vårt, sier Dieter Jancart, Segment Manager for high-end inkjetsystemer i Agfa. – Avhengig av bedriftenes spesifikke jobbtyper og trykkkrav, vil vi tilby en skreddersydd løsning som sikrer den mest effektive håndteringen, uansett om det dreier seg om faste eller fleksible medier eller en kombinasjon av begge.

Flex RTR ble utviklet for å matche engangsutskriftsmodusen til Tauro H3300 UHS LED, med en utskriftshastighet på opptil 905 m²/t. Den har et kompakt fotavtrykk og er ergonomisk og brukervennlig, ifølge Agfa. Med et trykk på en enkelt knapp kan spenningen på rullen kontrolleres, noe som gjør det mulig for en enkelt operatør å laste en rull.

Med evnen til å håndtere både enkelt- og dobbelrullutskrift, kan Flex RTR-modulen romme bredder på henholdsvis 3,3 m og 1,6 m med en maksimal rulldiameter på 400 mm og en vekt på 450 kg for hver rull. Bytte fra enkelt- til dobbeltrull-utskrift og tilbake er en rask og grei prosess som kan utføres av en enkelt operatør. Danserullene trenger ikke fjernes eller installeres på nytt, men kan forbli på plass under omleggingen.

For å sikre nøyaktig dobbeltsidig utskrift, leser det integrerte kamerasystemet QR-koder generert i skriverens grensesnitt for å finne nøyaktig bildeplassering og justere utskriftsposisjonen ved starten av hver jobb. Hvis utskriften på baksiden uventet stopper, vil kamerasystemet identifisere hvilket bilde som må skrives ut slik at produksjonen kan gjenopptas raskt og feilfritt.

Den nye Flex RTR-modulen er umiddelbart tilgjengelig for alle Tauro H3300 LED-printere.

Du finner Agfa på stand B2-D15 på FESPA-messen.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik