Addbrand på tå med konvolutt og papir

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 13 juni 2023
OPPDATERT: 14 juni
Rickard Fredlund, salgssjef for Addbrand.

Den nordiske grossisten innen trykksaker har agenturer for en rekke papir, kvaliteter og formater, men også tilbehør.
– Vi vil presentere flere nye produkter, sier Rickard Fredlund hos Addbrand, i forkant av Sign&Print Scandinavia-messen.

Addbrand har gått fra å være en stor til en stor aktør i det nordiske markedet som grossist og leverandør til grafisk industri. Som en del av Mayer Kuvert, Europas største konvoluttprodusent, tilbyr de markedets bredeste utvalg av konvolutter og brevemballasje, ifølge selskapet. På Sign&Print Scandinavia, 19.–21. september, er alt dette i fokus, men de benytter også anledningen til å vise frem det aller siste i sortimentet.

– Vi vil presentere flere nye produkter fra blant annet Fedrigoni, Mayer og Lecta, som vi tror vil gjøre kundene våre fornøyde. I tillegg har vi som vanlig messens hyggeligste standpersonale og de beste konkurransene på standen vår. Det vil være sjanse for virkelig fine premier!

Sikkerhetskonvolutter er en nyhet hos Addbrand.
Premiere for sikkerhetskonvolutter

Fra den italienske papirprodusenten Fedrigoni er de siste nyhetene flere strukturerte papirtyper:

– Vi vet at kundene har vært på jakt etter nye og bedre alternativer, så det skal bli supergøy ​​å vise dem frem. Så har vi også et par spennende overraskelser på gang som vi håper er klare til da. På konvoluttsiden har vi en helt ny serie med Mayer sikkerhetskonvolutter på premiere.

Ønsker å være sammen med kunden

Rickard Fredlund forteller at han synes det tre dager lange arrangementet på Kistmessen er en uslåelig mulighet til å møte både eksisterende og nye kunder.

– Mottoet vårt er at «vi skal være med kunden» og her har vi mulighet til å møte og snakke med masse mennesker over tre dager om hvordan vi kan gjøre arbeidsdagene deres litt enklere og litt mer lønnsomme, avslutter han.

Les videre

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small