Addbrand på tå med konvolutt og papir

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 13 juni 2023
OPPDATERT: 14 juni
Rickard Fredlund, salgssjef for Addbrand.

Den nordiske grossisten innen trykksaker har agenturer for en rekke papir, kvaliteter og formater, men også tilbehør.
– Vi vil presentere flere nye produkter, sier Rickard Fredlund hos Addbrand, i forkant av Sign&Print Scandinavia-messen.

Addbrand har gått fra å være en stor til en stor aktør i det nordiske markedet som grossist og leverandør til grafisk industri. Som en del av Mayer Kuvert, Europas største konvoluttprodusent, tilbyr de markedets bredeste utvalg av konvolutter og brevemballasje, ifølge selskapet. På Sign&Print Scandinavia, 19.–21. september, er alt dette i fokus, men de benytter også anledningen til å vise frem det aller siste i sortimentet.

– Vi vil presentere flere nye produkter fra blant annet Fedrigoni, Mayer og Lecta, som vi tror vil gjøre kundene våre fornøyde. I tillegg har vi som vanlig messens hyggeligste standpersonale og de beste konkurransene på standen vår. Det vil være sjanse for virkelig fine premier!

Sikkerhetskonvolutter er en nyhet hos Addbrand.
Premiere for sikkerhetskonvolutter

Fra den italienske papirprodusenten Fedrigoni er de siste nyhetene flere strukturerte papirtyper:

– Vi vet at kundene har vært på jakt etter nye og bedre alternativer, så det skal bli supergøy ​​å vise dem frem. Så har vi også et par spennende overraskelser på gang som vi håper er klare til da. På konvoluttsiden har vi en helt ny serie med Mayer sikkerhetskonvolutter på premiere.

Ønsker å være sammen med kunden

Rickard Fredlund forteller at han synes det tre dager lange arrangementet på Kistmessen er en uslåelig mulighet til å møte både eksisterende og nye kunder.

– Mottoet vårt er at «vi skal være med kunden» og her har vi mulighet til å møte og snakke med masse mennesker over tre dager om hvordan vi kan gjøre arbeidsdagene deres litt enklere og litt mer lønnsomme, avslutter han.

Les videre

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik