Colorado M-serien godkjennes til 3Ms MCS-garantiprogram

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 7 august 2023
OPPDATERT: 7 august
Foto: Pressebilde

3M har anerkjent kvaliteten på Colorado M-serien og godkjent deres UVgel 460 inkludert den hvite fargen som en del av 3M MCS-garantiprogrammet.

Denne godkjenningen gir sikkerhet for at applikasjoner trykt med Colorado M-serien og UVgel 460 i kombinasjon med 3Ms godkjente medier vil oppnå de høyeste kvalitetsstandardene. Applikasjoner som dekkes av 3M MCS-garantien inkluderer bilomslag, skilt og skjermer, gulvgrafikk, samt gjennomsiktig film og flerlagsapplikasjoner som vindusgrafikk og mer.

Foto: Pressebilde.

For å kvalifisere for denne godkjenningen, måtte Colorado M Series og dens UVgel 460-blekk testes på en rekke 3M-medier i en serie tester utført under 3Ms strenge evalueringsbetingelser. Testen inkluderer ulike mediekombinasjoner, samt å utsette mediene for ulike simulerte værsituasjoner, som må bevise holdbarhet. 3M MCS-garantien gir da både trykksaksleverandører og deres kunder trygghet og tillit til at kampanjen deres vil fungere som forventet i forventet levetid.

Allment anerkjent som en de-facto industristandard og representerer den mest omfattende garantien for trykt grafikk, garanterer 3M MCS-garantien den tiltenkte levetiden til grafikken, inkludert beskyttelse mot falming, sprekker, avskalling, blemmer, misfarging og andre aspekter ved opptredenen etter trykking.

Canon Colorado M-serien ble lansert tidligere i år og er utformet som en enkelt og fullt modulær plattform som kan konfigureres til kundenes behov og vokse med virksomheten deres med enkle oppgraderinger i felten.

– Hos 3M setter vi vår ære i å gi skiltprodusenter det bredeste utvalget av førsteklasses utskriftsløsninger. Å utvide garantien gjennom vårt partnerskap med Canon og deres voksende UVgel-portefølje forsterker vår forpliktelse til å sikre kvalitet og våre kunders suksess, noe som igjen styrker tilliten til de trykte foliene, sa Woonsik Shim, visepresident for grafikk og personlig bilvirksomhet, 3M Commercial Merkevare- og transportavdeling.

Mer informasjon finner du på Canons storformatportal graphiPLAZA.

Foto: Pressebilde.

Les videre

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Mer "smell" i fargene med ny maskin

Info Skilt i Knarrvik like utenfor Bergen har investert i en Roland TrueVIS VG3-640, som er tredje generasjon i VG-serien. Den nye maskinen skal brukes til spesialjobber, som bilder med høy kvalitet.
Mer «smell» i fargene med ny maskin

Europapremiere for Ricohs nye flaggskip

Ricoh kommer til Sign&Print-messen sammen med en helt rykende fersk nyhet innen arkproduksjon, Pro C9500 tonerserien med tilhørende etterbehandling, som stilles ut i Europa for første gang.
ricoh_karl-elias

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small