Colorado M-serien godkjennes til 3Ms MCS-garantiprogram

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 7 august 2023
OPPDATERT: 7 august
Foto: Pressebilde

3M har anerkjent kvaliteten på Colorado M-serien og godkjent deres UVgel 460 inkludert den hvite fargen som en del av 3M MCS-garantiprogrammet.

Denne godkjenningen gir sikkerhet for at applikasjoner trykt med Colorado M-serien og UVgel 460 i kombinasjon med 3Ms godkjente medier vil oppnå de høyeste kvalitetsstandardene. Applikasjoner som dekkes av 3M MCS-garantien inkluderer bilomslag, skilt og skjermer, gulvgrafikk, samt gjennomsiktig film og flerlagsapplikasjoner som vindusgrafikk og mer.

Foto: Pressebilde.

For å kvalifisere for denne godkjenningen, måtte Colorado M Series og dens UVgel 460-blekk testes på en rekke 3M-medier i en serie tester utført under 3Ms strenge evalueringsbetingelser. Testen inkluderer ulike mediekombinasjoner, samt å utsette mediene for ulike simulerte værsituasjoner, som må bevise holdbarhet. 3M MCS-garantien gir da både trykksaksleverandører og deres kunder trygghet og tillit til at kampanjen deres vil fungere som forventet i forventet levetid.

Allment anerkjent som en de-facto industristandard og representerer den mest omfattende garantien for trykt grafikk, garanterer 3M MCS-garantien den tiltenkte levetiden til grafikken, inkludert beskyttelse mot falming, sprekker, avskalling, blemmer, misfarging og andre aspekter ved opptredenen etter trykking.

Canon Colorado M-serien ble lansert tidligere i år og er utformet som en enkelt og fullt modulær plattform som kan konfigureres til kundenes behov og vokse med virksomheten deres med enkle oppgraderinger i felten.

– Hos 3M setter vi vår ære i å gi skiltprodusenter det bredeste utvalget av førsteklasses utskriftsløsninger. Å utvide garantien gjennom vårt partnerskap med Canon og deres voksende UVgel-portefølje forsterker vår forpliktelse til å sikre kvalitet og våre kunders suksess, noe som igjen styrker tilliten til de trykte foliene, sa Woonsik Shim, visepresident for grafikk og personlig bilvirksomhet, 3M Commercial Merkevare- og transportavdeling.

Mer informasjon finner du på Canons storformatportal graphiPLAZA.

Foto: Pressebilde.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Konica Minolta premiereviste kjempemaskin for B2+

Konica Minolta hadde premiere på sin nye B2+ UV-inkjetprinter, AccurioJet 60000 under Drupa. De viste også sin nye high chroma-maskin med et utvidet fargerom for virkelig iøynefallende farger.
FotoJet-83-1024x683

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676