Canon vestlandet får ny kundeansvarlig

PUBLISERT: 16 august 2023
OPPDATERT: 17 august
Jon Larsen er ny Account Ansvarlig for Canons grafiske kunder i Vestland-regionen. Foto: Canon

Jon Larsen overtar etter Terje Eriksen, som etter 16 år som Business Developer og Account Manager i Professional Print teamet hos Canon, nå går over i pensjonisttilværelsen.

Canon Norge skriver i en pressemelding at Jon Larsen vil trå inn i rollen som Account Ansvarlig for grafiske kunder i Vestland-regionen. Dette blir en utvidelse av det geografiske området Larsen allerede har ansvaret for. Med 17 års erfaring hos Canon, hvor han de siste 3,5 årene har hatt ansvaret for Canons grafiske kunder i Vestfold/Telemark og Agder (til Kristiansand), tar han nå også på seg ansvaret for å betjene Canons grafiske kunder i region Vest (Stavanger/Bergen).

– Med sin ekspertise innenfor den grafiske bransjen og en solid forståelse av markedets behov, har vi full tiltro til at Jon vil fortsette å levere førsteklasses tjenester som øker kundenes effektivitet og lønnsomhet, sier Thomas Roberts, Country Manager for Professional & Commercial Print i Canon Norge.

–Samtidig vil jeg takke Terje Eriksen for hans betydelige innsats for Canon gjennom mange år. Med sine 44 år i bransjen har han opparbeidet seg mange gode kunderelasjoner og venner over hele landet, som jeg vet kommer til å savne han, legger Roberts til.

– Når Terje nå går over i pensjonisttilværelsen, tar jeg med glede over kontakten med våre kunder i denne regionen, som er en naturlig utvidelse av mitt tidligere ansvarsområde, sier Larsen i en uttalelse.

– Mine andre oppgaver er nå delegert til en nyansatt i Tønsberg. Jeg ser frem til å tilbringe mer tid hos våre grafiske kunder i vest, og å utforske nye relasjoner i denne spennende bransjen. Jeg streber stadig etter forbedring, effektivitet og bærekraft i alt jeg gjør. Med Canons anerkjente produkter og tjenester, samt min personlige nysgjerrighet og entusiasme for bransjen, er jeg trygg på at kundene vil føle seg ivaretatt i fremtiden, sier Jon Larsen.

Les videre

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1