Canon vestlandet får ny kundeansvarlig

PUBLISERT: 16 august 2023
OPPDATERT: 17 august
Jon Larsen er ny Account Ansvarlig for Canons grafiske kunder i Vestland-regionen. Foto: Canon

Jon Larsen overtar etter Terje Eriksen, som etter 16 år som Business Developer og Account Manager i Professional Print teamet hos Canon, nå går over i pensjonisttilværelsen.

Canon Norge skriver i en pressemelding at Jon Larsen vil trå inn i rollen som Account Ansvarlig for grafiske kunder i Vestland-regionen. Dette blir en utvidelse av det geografiske området Larsen allerede har ansvaret for. Med 17 års erfaring hos Canon, hvor han de siste 3,5 årene har hatt ansvaret for Canons grafiske kunder i Vestfold/Telemark og Agder (til Kristiansand), tar han nå også på seg ansvaret for å betjene Canons grafiske kunder i region Vest (Stavanger/Bergen).

– Med sin ekspertise innenfor den grafiske bransjen og en solid forståelse av markedets behov, har vi full tiltro til at Jon vil fortsette å levere førsteklasses tjenester som øker kundenes effektivitet og lønnsomhet, sier Thomas Roberts, Country Manager for Professional & Commercial Print i Canon Norge.

–Samtidig vil jeg takke Terje Eriksen for hans betydelige innsats for Canon gjennom mange år. Med sine 44 år i bransjen har han opparbeidet seg mange gode kunderelasjoner og venner over hele landet, som jeg vet kommer til å savne han, legger Roberts til.

– Når Terje nå går over i pensjonisttilværelsen, tar jeg med glede over kontakten med våre kunder i denne regionen, som er en naturlig utvidelse av mitt tidligere ansvarsområde, sier Larsen i en uttalelse.

– Mine andre oppgaver er nå delegert til en nyansatt i Tønsberg. Jeg ser frem til å tilbringe mer tid hos våre grafiske kunder i vest, og å utforske nye relasjoner i denne spennende bransjen. Jeg streber stadig etter forbedring, effektivitet og bærekraft i alt jeg gjør. Med Canons anerkjente produkter og tjenester, samt min personlige nysgjerrighet og entusiasme for bransjen, er jeg trygg på at kundene vil føle seg ivaretatt i fremtiden, sier Jon Larsen.

Les videre

Schibsted med nytt trykkeri i Vestby

Fredag 8. september åpnet Schibsted sitt nye trykkeri i Vestby. Trykkeriet er svært kompakt, og rommer bare 20 prosent av arealet til det gamle lokalet i Nydalen.
– Dette er et trykkeri for fremtiden, sier administrerende direktør i Schibsted Trykk, Bjarne Andersen.
schibsted1

Etter rekordåret: Reklameinvesteringene når nye høyder

Det norske reklamemarkedet hadde en rekordsterk fremgang i 2021, til tross for dette økte den ytterligere i 2022. Det viser fersk årsstatistikk fra det uavhengige instituttet IRM.
Madeleine-Thor-webb

HP vil lede grønn og digital omstilling

Siden HP lanserte sitt vannbaserte lateksblekk for noen år siden har bærekraft vært en viktig ledestjerne, og dette gikk også som en grønn tråd gjennom årets Fespa-stand.
Fespa HP 1

Kodak kjøper GSS og sikrer forsyningskjeden

Kjøpet reflekterer Kodaks pågående strategi om å investere i digital printteknologi. Dette gjøres for å sikre større kontroll over forsyningskjeden samt ytterligere kompetanse når det gjelder å utvide den voksende produktporteføljen.
prosper ultra c520

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small