Canons Colorado M-serie sertifisert av Color-Logic

Foto: Roger Stormo
PUBLISERT: 23 august 2023
OPPDATERT: 23 august
Anton Strand fra Canon og Thomas Fjeldberg fra print production ved siden av Colorado M-series maskinen.

Canons Colorado M-serie printere med hvitt blekk har nå blitt sertifisert av Color-Logic. Dette går frem av en pressemelding fra Color-Logic, et firma som driver med utvikling av farge-kommunikasjonssystemer og verktøysett med programvarer for en rekke applikasjoner for printing med spesielle effekter. 

I en kommentar til sertifiseringen sa Color-Logic-direktøren for salg og markedsføring, Mark Geeves: «De nye Canon Colorado M-seriens skrivere med hvitt blekk er det siste tilskuddet til Color-Logic-sertifiseringslisten. Ved bildebehandling på metallisk papir, Canon Colorado M -seriens skrivere med hvitt blekk, sammen med Color-Logic-programvare, gir enestående bilder og gir utrolige døråpnere for Canon-skrivere. Spesielt enestående utskriftsmuligheter med denne kombinasjonen spenner fra personlige kortopplagde etiketter til endestykker, benkeskjermer, og skilting.»

– Vi ser en enorm etterspørsel etter Colorado M-serien, spesielt på grunn av de nye applikasjonsmulighetene med hvitt blekk, med alle fordelene kjent fra UVgel-teknologi, sier Mathieu Peeters, Senior Director Strategic Marketing Large Format Graphics hos Canon Production Printing i en kommentar.

– Utskrift på ikke-hvite, gjennomsiktige, magnetiske og metalliske medier for detaljhandel, emballasje og interiørdekor er bare noen få eksempler. Color-Logic, i kombinasjon med Colorado M-serien, gir store nye muligheter for trykksaksleverandører med fantastiske effekter på metalliske medier. Jeg er ekstremt stolt over at i tillegg til Arizona flatbed-skrivere, så er også Colorado M-serien rull-til-rull-printer sertifisert nå.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

Xeikon viser innovasjoner i nøkkelsegmenter på Drupa

Xeikon, som er en del av Flint Group, tilbyr digitale løsninger for både den grafiske industrien og emballasjeindustrien. På Drupa viser de frem de siste innovasjonene i disse segmentene.
SV-kollage-1536x1024x

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie