Visutech inngår samarbeid med Fujifilm

PUBLISERT: 23 august 2023
OPPDATERT: 23 august
– Ved å integrere Fujifilm i vår portefølje kan vi enda bedre møte våre kunders varierende behov og tilby komplette løsninger for det grafiske markedet, sier Johan Lidström, Vice President & COO i Visutech. Foto: Pressebilde.

Visutech styrker sin markedsposisjon og utvider produktspekteret gjennom et samarbeid med Fujifilm.

Dette samarbeidet vil dekke et bredere spekter av tjenester, fra service og forbruksvarer til utskriftsteknologier. Ved å integrere Fujifilm i sin portefølje kan Visutech bedre møte sine kunders behov og tilby komplette løsninger for det grafiske markedet, skriver Visutech i en pressemelding.

Ved å utvide sitt utvalg av forbruksvarer samt digitale og analoge produksjonsløsninger, vil Visutech kunne tilby nye og enda mer omfattende løsninger til sine kunder. Visutech vil kunne tilby en bred produktportefølje fra Fujifilm, inkludert forbruksvarer, inkjetblekk, printbarer samt inkjet- og tonermaskiner.

Med sin pan-nordiske tilstedeværelse og lokale ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, er Visutech godt posisjonert for å effektivt betjene og supportere flere kunder i regionen. Gjennom et sentralt logistikksenter, strategisk plassert for rask levering til hele området, kan Visutech sikre fleksible og effektive leveranser.

For ytterligere å styrke sin posisjon som kunnskapsleverandør, investerer Visutech ytterligere i sitt demosenter ved å installere flere av Fujifilms produkter. Visutechs Digital Academy er nå fylt med nye kurs, alt for å inspirere og øke kundenes kunnskap innenfor det grafiske segmentet.

Med fokus på miljø, applikasjoner og lønnsomhet fortsetter Visutech samarbeidet med kunder og marked for å tilby innovative løsninger som møter nye krav og muligheter innenfor den grafiske bransjen.

– Vi er ekstremt glade for det nye samarbeidet med Fujifilm, som gir oss muligheten til å utvide vårt produktspekter og tilby våre kunder et enda bredere spekter av tjenester og printteknologier. Ved å integrere Fujifilm i vår portefølje kan vi enda bedre møte våre kunders varierende behov og tilby komplette løsninger for det grafiske markedet, sier Johan Lidström, Vice President & COO i Visutech.

Les videre

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Canon titter inn i nye markeder

Det er en Canon i kanonform, som med sin 4.800 m2 store Drupa-stand viser hvorfor de er markedsleder innen flere teknologier.
Drupa_Canon

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik