Visutech inngår samarbeid med Fujifilm

PUBLISERT: 23 august 2023
OPPDATERT: 23 august
– Ved å integrere Fujifilm i vår portefølje kan vi enda bedre møte våre kunders varierende behov og tilby komplette løsninger for det grafiske markedet, sier Johan Lidström, Vice President & COO i Visutech. Foto: Pressebilde.

Visutech styrker sin markedsposisjon og utvider produktspekteret gjennom et samarbeid med Fujifilm.

Dette samarbeidet vil dekke et bredere spekter av tjenester, fra service og forbruksvarer til utskriftsteknologier. Ved å integrere Fujifilm i sin portefølje kan Visutech bedre møte sine kunders behov og tilby komplette løsninger for det grafiske markedet, skriver Visutech i en pressemelding.

Ved å utvide sitt utvalg av forbruksvarer samt digitale og analoge produksjonsløsninger, vil Visutech kunne tilby nye og enda mer omfattende løsninger til sine kunder. Visutech vil kunne tilby en bred produktportefølje fra Fujifilm, inkludert forbruksvarer, inkjetblekk, printbarer samt inkjet- og tonermaskiner.

Med sin pan-nordiske tilstedeværelse og lokale ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, er Visutech godt posisjonert for å effektivt betjene og supportere flere kunder i regionen. Gjennom et sentralt logistikksenter, strategisk plassert for rask levering til hele området, kan Visutech sikre fleksible og effektive leveranser.

For ytterligere å styrke sin posisjon som kunnskapsleverandør, investerer Visutech ytterligere i sitt demosenter ved å installere flere av Fujifilms produkter. Visutechs Digital Academy er nå fylt med nye kurs, alt for å inspirere og øke kundenes kunnskap innenfor det grafiske segmentet.

Med fokus på miljø, applikasjoner og lønnsomhet fortsetter Visutech samarbeidet med kunder og marked for å tilby innovative løsninger som møter nye krav og muligheter innenfor den grafiske bransjen.

– Vi er ekstremt glade for det nye samarbeidet med Fujifilm, som gir oss muligheten til å utvide vårt produktspekter og tilby våre kunder et enda bredere spekter av tjenester og printteknologier. Ved å integrere Fujifilm i vår portefølje kan vi enda bedre møte våre kunders varierende behov og tilby komplette løsninger for det grafiske markedet, sier Johan Lidström, Vice President & COO i Visutech.

Les videre

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Mer "smell" i fargene med ny maskin

Info Skilt i Knarrvik like utenfor Bergen har investert i en Roland TrueVIS VG3-640, som er tredje generasjon i VG-serien. Den nye maskinen skal brukes til spesialjobber, som bilder med høy kvalitet.
Mer «smell» i fargene med ny maskin

Europapremiere for Ricohs nye flaggskip

Ricoh kommer til Sign&Print-messen sammen med en helt rykende fersk nyhet innen arkproduksjon, Pro C9500 tonerserien med tilhørende etterbehandling, som stilles ut i Europa for første gang.
ricoh_karl-elias

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small