Avslører kommende stornyhet på messen

PUBLISERT: 30 august 2023
OPPDATERT: 30 august
Agfa kommer med en storformathybrid i form av en Anapurna H2050i LED, vist sammen med arbeidsflyten RIP Asanti.

Ulike typer storformatløsninger og programvare som hjelper kundene med å utvikle seg, det er hva Agfa fremhever på årets messe. Besøkende vil også få høre mer om en interessant produktlansering som kommer senere i år.

Agfa-Gevaert-gruppen utvikler, produserer og distribuerer et omfattende utvalg av storformatskrivere og IT-løsninger, hovedsakelig for grafisk industri og helsesektoren, så vel som for spesifikke industrielle applikasjoner. Hovedkontor og moderselskap er lokalisert i Mortsel, Belgia. Konsernets operative virksomhet er delt inn i tre divisjoner: Digital Print & Chemicals, Radiology Solutions og HealthCare IT. Alle divisjoner har sterke markedsposisjoner og veldefinerte strategier.

– Agfa streber etter å være den foretrukne partneren for bildebehandling og informasjonssystemer i alle markeder der de er aktive, sier Anders Österberg, salgsrepresentant for storformat/inkjet i Agfa Sverige.

Anders Österberg, Agfa Sverige.
Viser to meter hybrid

Når Agfa stiller ut på Sign&Print Scandinavia 19.–21. september, tar de naturligvis med seg en av sine storformatskrivere.

– Vårt største fokus er ulike typer storformatløsninger og programvare som hjelper kundene med å utvikle seg. Det vi skal vise er en hybrid, en 2,05 meter bred Anapurna H2050i LED sammen med arbeidsflyten RIP Asanti. Vi har produkter fra 1,6 meter til 3,3 meter brede og hastigheter fra 28 m/t til 1 450 m/t.

Hva er de viktigste produktinnovasjonene du viser i utstillingen din? Blir det noen premierevisninger?

– Vi kan dessverre ikke vise de største printerne på Sign&Print-messen, men vi kan fortelle om dem og vise dem på vårt demosenter i Belgia. Da har vi veldig interessante nyheter på gang som vi kan fortelle om men som vi ikke hadde mulighet til å vise på messen.

Nytt på gang

Hvordan har Agfa utviklet seg som selskap det siste året?

– Vi har gjort en spennende reise når vi har integrert oppkjøpet av Inca Digital for å bli en del av Agfa-serien med lanseringen av Agfas blekk til disse og integrert arbeidsflyten RIP Asanti for Inca med lavere blekkforbruk som resultat.

– I tillegg til dette har vi med Jeti Tauro-serien lansert fleksible rull-2-rull løsninger og lakk. Vi har også utviklet nye blekktyper i tillegg til de som allerede er tilgjengelige for disse, slik at kundene har et større valg av fokus på hva de ønsker å produsere. Så kommer vi med spennende nyheter på slutten av året, som vi gjerne forteller mer om på messen i et pris- og produktsegment som interesserer mange.

Hvorfor velger dere å stille ut på Sign&Print-messen?

– Det er en fin mulighet til å møte kunder og fortelle dem hva vi har å tilby for de som ikke har mulighet til å gå på de internasjonale messene, sier Anders Österberg.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik