Avslører kommende stornyhet på messen

PUBLISERT: 30 august 2023
OPPDATERT: 30 august
Agfa kommer med en storformathybrid i form av en Anapurna H2050i LED, vist sammen med arbeidsflyten RIP Asanti.

Ulike typer storformatløsninger og programvare som hjelper kundene med å utvikle seg, det er hva Agfa fremhever på årets messe. Besøkende vil også få høre mer om en interessant produktlansering som kommer senere i år.

Agfa-Gevaert-gruppen utvikler, produserer og distribuerer et omfattende utvalg av storformatskrivere og IT-løsninger, hovedsakelig for grafisk industri og helsesektoren, så vel som for spesifikke industrielle applikasjoner. Hovedkontor og moderselskap er lokalisert i Mortsel, Belgia. Konsernets operative virksomhet er delt inn i tre divisjoner: Digital Print & Chemicals, Radiology Solutions og HealthCare IT. Alle divisjoner har sterke markedsposisjoner og veldefinerte strategier.

– Agfa streber etter å være den foretrukne partneren for bildebehandling og informasjonssystemer i alle markeder der de er aktive, sier Anders Österberg, salgsrepresentant for storformat/inkjet i Agfa Sverige.

Anders Österberg, Agfa Sverige.
Viser to meter hybrid

Når Agfa stiller ut på Sign&Print Scandinavia 19.–21. september, tar de naturligvis med seg en av sine storformatskrivere.

– Vårt største fokus er ulike typer storformatløsninger og programvare som hjelper kundene med å utvikle seg. Det vi skal vise er en hybrid, en 2,05 meter bred Anapurna H2050i LED sammen med arbeidsflyten RIP Asanti. Vi har produkter fra 1,6 meter til 3,3 meter brede og hastigheter fra 28 m/t til 1 450 m/t.

Hva er de viktigste produktinnovasjonene du viser i utstillingen din? Blir det noen premierevisninger?

– Vi kan dessverre ikke vise de største printerne på Sign&Print-messen, men vi kan fortelle om dem og vise dem på vårt demosenter i Belgia. Da har vi veldig interessante nyheter på gang som vi kan fortelle om men som vi ikke hadde mulighet til å vise på messen.

Nytt på gang

Hvordan har Agfa utviklet seg som selskap det siste året?

– Vi har gjort en spennende reise når vi har integrert oppkjøpet av Inca Digital for å bli en del av Agfa-serien med lanseringen av Agfas blekk til disse og integrert arbeidsflyten RIP Asanti for Inca med lavere blekkforbruk som resultat.

– I tillegg til dette har vi med Jeti Tauro-serien lansert fleksible rull-2-rull løsninger og lakk. Vi har også utviklet nye blekktyper i tillegg til de som allerede er tilgjengelige for disse, slik at kundene har et større valg av fokus på hva de ønsker å produsere. Så kommer vi med spennende nyheter på slutten av året, som vi gjerne forteller mer om på messen i et pris- og produktsegment som interesserer mange.

Hvorfor velger dere å stille ut på Sign&Print-messen?

– Det er en fin mulighet til å møte kunder og fortelle dem hva vi har å tilby for de som ikke har mulighet til å gå på de internasjonale messene, sier Anders Österberg.

Les videre

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small