“Vårt mål er å optimalisere grafiske prosesser”

PUBLISERT: 30 august 2023
OPPDATERT: 30 august
På messen vises skjærebordet Kongsberg C60 med den nyeste programvaren IPC 2.6.3.

Danske Artwork Systems ønsker å utvide sin tilstedeværelse på det nordiske markedet. En del av det er å stille ut på Sign&Print Scandinavia, hvor de blant annet tar med seg skjærebord fra Kongsberg.

Fortell oss kort om selskapet, din virksomhet og hva du tilbyr?

– Artwork Systems Nordic har over 30 års erfaring innen grafisk industri og emballasjeindustri hvor vi hjelper våre kunder med løsninger innen skjæring, trykking og automatisering. Vi tilbyr skjærebord fra Kongsberg PCS, kjent for høy kvalitet og innovasjon, samt programvareløsninger fra Esko. Vårt sortiment er designet for å møte de mest krevende behov innen grafisk produksjon. Vi er stolte av kvaliteten og påliteligheten til produktene våre. Vårt mål er å optimere grafiske prosesser og levere førsteklasses skjærebord som virkelig utgjør en forskjell, sier Christina Lindblad, Country Manager for Kongsberg i Sverige og Norge i Artwork Systems.

Hvorfor bør messebesøkende komme til standen din?

– Besøk vår stand for å se Kongsberg C60 samt innovative løsninger innen konstruksjon, design og automasjon. Kongsberg er markedsleder og leverer skjærebord med høy hastighet, presisjon og stabilitet. Det gir lang holdbarhet og er en trygg investering for fremtiden.

Christina Lindblad håper på en like vellykket messe i år som i fjor.

Hva er de viktigste produktinnovasjonene du viser i utstillingen din?

– På messen presenterer vi Kongsberg C60 med den nyeste programvaren for skjærebordet: IPC 2.6.3. Denne oppdateringen inkluderer blant annet full integrasjon med Calderas RIP, som forbedrer arbeidsprosesser og produktivitet betraktelig. Vi ser frem til å demonstrere fordelene med denne nye programvaren på messen.

Hvordan har dere utviklet dere som selskap det siste året?

– I løpet av det siste året har vi utvidet vår virksomhet på det svenske markedet. Vi ser for tiden etter en ekstra ressurs på salgssiden i Stockholm-området. Samtidig har Kongsberg PCS ansatt nok en ny servicetekniker til det svenske teamet, noe som styrker vår tilstedeværelse og servicenivå i både Sverige og Norge. Disse initiativene gjenspeiler vår fortsatte forpliktelse til å utvide vår tilstedeværelse og fortsette å tilby førsteklasses produkter og støtte.

Hvorfor velger dere å stille ut på Sign&Print-messen?

– Vi hadde en god Sign&Print-messe i 2022 og håper at dette gjentar seg i år også. Vi ser frem til å møte både nye og eksisterende kunder for interessante diskusjoner, sier Christina Lindblad.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik