“Vårt mål er å optimalisere grafiske prosesser”

PUBLISERT: 30 august 2023
OPPDATERT: 30 august
På messen vises skjærebordet Kongsberg C60 med den nyeste programvaren IPC 2.6.3.

Danske Artwork Systems ønsker å utvide sin tilstedeværelse på det nordiske markedet. En del av det er å stille ut på Sign&Print Scandinavia, hvor de blant annet tar med seg skjærebord fra Kongsberg.

Fortell oss kort om selskapet, din virksomhet og hva du tilbyr?

– Artwork Systems Nordic har over 30 års erfaring innen grafisk industri og emballasjeindustri hvor vi hjelper våre kunder med løsninger innen skjæring, trykking og automatisering. Vi tilbyr skjærebord fra Kongsberg PCS, kjent for høy kvalitet og innovasjon, samt programvareløsninger fra Esko. Vårt sortiment er designet for å møte de mest krevende behov innen grafisk produksjon. Vi er stolte av kvaliteten og påliteligheten til produktene våre. Vårt mål er å optimere grafiske prosesser og levere førsteklasses skjærebord som virkelig utgjør en forskjell, sier Christina Lindblad, Country Manager for Kongsberg i Sverige og Norge i Artwork Systems.

Hvorfor bør messebesøkende komme til standen din?

– Besøk vår stand for å se Kongsberg C60 samt innovative løsninger innen konstruksjon, design og automasjon. Kongsberg er markedsleder og leverer skjærebord med høy hastighet, presisjon og stabilitet. Det gir lang holdbarhet og er en trygg investering for fremtiden.

Christina Lindblad håper på en like vellykket messe i år som i fjor.

Hva er de viktigste produktinnovasjonene du viser i utstillingen din?

– På messen presenterer vi Kongsberg C60 med den nyeste programvaren for skjærebordet: IPC 2.6.3. Denne oppdateringen inkluderer blant annet full integrasjon med Calderas RIP, som forbedrer arbeidsprosesser og produktivitet betraktelig. Vi ser frem til å demonstrere fordelene med denne nye programvaren på messen.

Hvordan har dere utviklet dere som selskap det siste året?

– I løpet av det siste året har vi utvidet vår virksomhet på det svenske markedet. Vi ser for tiden etter en ekstra ressurs på salgssiden i Stockholm-området. Samtidig har Kongsberg PCS ansatt nok en ny servicetekniker til det svenske teamet, noe som styrker vår tilstedeværelse og servicenivå i både Sverige og Norge. Disse initiativene gjenspeiler vår fortsatte forpliktelse til å utvide vår tilstedeværelse og fortsette å tilby førsteklasses produkter og støtte.

Hvorfor velger dere å stille ut på Sign&Print-messen?

– Vi hadde en god Sign&Print-messe i 2022 og håper at dette gjentar seg i år også. Vi ser frem til å møte både nye og eksisterende kunder for interessante diskusjoner, sier Christina Lindblad.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.
summa_SClass3

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small