Åpent hus hos Luth Gruppen

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 13 september 2023
OPPDATERT: 18 september
Luth Gruppen inviterer nok en gang alle interesserte til deres demorom i Oslo for «åpent hus».

Luth Gruppen inviterer til «åpent hus» Onsdag 27. og torsdag 28. september fra kl 9 og «til sistemann går».

Arrangementet holdes i demorommet i Luth Gruppens lokaler i Professor Birkelands vei 34b, 1081 Oslo. Her kan du bl.a. se den nye modellen Summa skjæreplotter S Class 3 som vi skriver om i en annen nyhetsnotis.

Vi har spurt Gunnar Müller fra Luth Gruppen  hvilke maskiner de vil vise frem på demorommet. Fra Epson nevner han bl.a. Epson SC-V7000, en 10 kanals UV printer med høy kvalitet. Selvsagt toppselgeren deres, Epson SC-S80600.

– Vår absolutte toppselger, i takt med resten av Europa. 98,2% PANTONE treff. Ingen over, ingen ved siden av, skryter Müller.

En liten sublimasjonskriver fra Epson er også i lokalet, Epson SC-F500.

Foruten den nye Summa S Class 3 skjæreplotteren har de også stående et Summa F1612 bord.

– Kjempesuksess for oss og Summa. Over 40 bord i Norge. Nylig oppgradert med nye plater under transportbeltet som gir mulighet til å styre vakuumsoner, sier Müller.

– Fra mannen bak Rolls Roller har vi også et EWS Arbeidsbord toppmodell med hev og senk, varme i valsen, tilt funksjon, motorisert valse og så videre, ramser Müller opp.

Luth Gruppen har også fått nytt agentur, det er lamineringsmaskiner fra Kala, og en slik en vil også være tilgjengelig for de som er innom.

Man kan gjerne droppe innom om man kjører forbi mens arrangementet finner sted, men vil man være sikret bevertning er det lurt å melde seg på i forveien.

– Vi har dessuten en utgående modell, Epson SC-F2100, som vi gjerne selger. Den nye modellen heter Epson SC-F2200, rekker Müller å melde til slutt.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Drupa 2024 lokket til seg betydelig færre besøkende enn forventet

Da Drupa åpnet dørene for noen uker siden, var det åtte år siden sist messen ble arrangert. En pandemi kom i mellom. Nå foreligger besøkstallene og de var absolutt en skuffelse for Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Onlinetrykkeri begynner å selge materialer

Unitedprint, som driver nettrykkeriet Print24, begynner å selge materialer via merket Infowerk. Dette gjelder blant annet papir, plater og kartong.
Toivo

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1