Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 13 september 2023
OPPDATERT: 13 september
Foto: Pressebilde

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.

Hjertet i den nye Summa S Class 3 er dens True Tangential Cutting Technology. Sammen med det splitter nye OPOS-kameraet med innebygd bildegjenkjenning sørger det for jevne og mer effektive arbeidsflyter, skriver Summa i en pressemelding. Skjærehodet er det mest avanserte i vinylkutterserien og kan nå automatisk bytte mellom kutting og bretting, noe som gjør det egnet for mindre pakkeoppgaver.

Høy presisjon og ytelse

Forgjengeren S Class 2, en velprøvd maskin som har vært på markedet i ti år. Det er fortsatt høyt verdsatt av kundene.

– For S Klasse 3 har vi beholdt det gode og gjennomprøvde. Og selv om det meste ligner på forgjengeren, har mye blitt oppgradert. Den nyeste elektronikken gjorde det mulig å oppnå raskere respons, bedre databehandling og mye mer presis motorstyring, noe som resulterte i et jevnere, raskere og mer pålitelig resultat, sier Randi Kerkaert, produktsjef.

Tilbyr skiltbedrifter nye markeder

I dag er vinylskjæring sannsynligvis ikke det heteste temaet i skilt- og displaybransjen.

– Den lange levetiden til hver Summa vinylkutter gjør at skiltmakere unngår behovet for ytterligere investeringer i vinylskjæreutstyr i svært lang tid. På den annen side er det fortsatt viktig og kritisk for mange bedrifter å ha den beste skjæreplotteren tilgjengelig, sier Christof Van Driessche, CCO i Summa.

– En pålitelig skjæreplotter er høyt verdsatt selv i et industrielt miljø. Med introduksjonen av S Klasse 3 tar vi sikte på å gi skiltmakere nye muligheter til å utvide sine nåværende skjæreoppgaver og utforske nye områder, som for eksempel pappskjæring og -falsing.

Hva er nytt?

  • Nytt design med blå, grønn, og rød statusbar langs hele fronten av maskinen Dette gir maskinen et moderne utrykk.
  • Forbedret tangentialhode
  • Wifi-tilkobling
  • Forbedret bevegelseskontroll.
  • Nytt display / stand / kurv
  • Forbedret paneling funksjon med smart objektsortering
  • Forbedret prosessering i maskinen
  • Hendig oppbevaring til verktøy på baksiden
  • Forbedret mediaholder som kan ta høyere vekt og bredere diameter

TC-utgaven har i tillegg dobbelt hode med mulighet for to verktøy: Kiss-cut og cut-off, eller kombiner med rilling, samt forbedret kamera funksjon

Interesserte i Oslo-området kan se denne maskinen i aksjon på åpent hus-arrangementet til Luth Gruppen 27. og 28. september, se egen nyhetssak.

Les videre

Plockmatic feirer rundt år med en "all time high"

I år er det 50 år siden Plockmatic ble startet. Siden den gang har selskapet vokst til en stor global aktør innen dokumenthåndtering med en bred produktportefølje. Sign&Print har intervjuet administrerende direktør Jan Marstorp om den reisen og veien videre.
Jan-W-ver-2-1024x682

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie