Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 13 september 2023
OPPDATERT: 13 september
Foto: Pressebilde

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.

Hjertet i den nye Summa S Class 3 er dens True Tangential Cutting Technology. Sammen med det splitter nye OPOS-kameraet med innebygd bildegjenkjenning sørger det for jevne og mer effektive arbeidsflyter, skriver Summa i en pressemelding. Skjærehodet er det mest avanserte i vinylkutterserien og kan nå automatisk bytte mellom kutting og bretting, noe som gjør det egnet for mindre pakkeoppgaver.

Høy presisjon og ytelse

Forgjengeren S Class 2, en velprøvd maskin som har vært på markedet i ti år. Det er fortsatt høyt verdsatt av kundene.

– For S Klasse 3 har vi beholdt det gode og gjennomprøvde. Og selv om det meste ligner på forgjengeren, har mye blitt oppgradert. Den nyeste elektronikken gjorde det mulig å oppnå raskere respons, bedre databehandling og mye mer presis motorstyring, noe som resulterte i et jevnere, raskere og mer pålitelig resultat, sier Randi Kerkaert, produktsjef.

Tilbyr skiltbedrifter nye markeder

I dag er vinylskjæring sannsynligvis ikke det heteste temaet i skilt- og displaybransjen.

– Den lange levetiden til hver Summa vinylkutter gjør at skiltmakere unngår behovet for ytterligere investeringer i vinylskjæreutstyr i svært lang tid. På den annen side er det fortsatt viktig og kritisk for mange bedrifter å ha den beste skjæreplotteren tilgjengelig, sier Christof Van Driessche, CCO i Summa.

– En pålitelig skjæreplotter er høyt verdsatt selv i et industrielt miljø. Med introduksjonen av S Klasse 3 tar vi sikte på å gi skiltmakere nye muligheter til å utvide sine nåværende skjæreoppgaver og utforske nye områder, som for eksempel pappskjæring og -falsing.

Hva er nytt?

  • Nytt design med blå, grønn, og rød statusbar langs hele fronten av maskinen Dette gir maskinen et moderne utrykk.
  • Forbedret tangentialhode
  • Wifi-tilkobling
  • Forbedret bevegelseskontroll.
  • Nytt display / stand / kurv
  • Forbedret paneling funksjon med smart objektsortering
  • Forbedret prosessering i maskinen
  • Hendig oppbevaring til verktøy på baksiden
  • Forbedret mediaholder som kan ta høyere vekt og bredere diameter

TC-utgaven har i tillegg dobbelt hode med mulighet for to verktøy: Kiss-cut og cut-off, eller kombiner med rilling, samt forbedret kamera funksjon

Interesserte i Oslo-området kan se denne maskinen i aksjon på åpent hus-arrangementet til Luth Gruppen 27. og 28. september, se egen nyhetssak.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Fresende nyhet avsløres på messen

Alvøen, som selger frese- og skjæreutstyr, kommer til Kistamässan med et fullt utstyrt MultiCam Apex 3R og interessante eksempler på bruksområder. Pluss en hemmelig nyhet.
alvoenab_4-webb-1024x683

"Signcom er mer enn bare Signcom"

Signcom er en helhetlig leverandør av alt fra maskiner til forbruksvarer og tilbehør innen skilt og display i Norden. Med seg til Sign&Print Scandinavia tar de med seg en haug med produktnyheter og et håp om å spre budskapet om bredden i sortimentet deres.
Signcom1-1024x768

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small