Hexis gir kundene makten over laminatene

Foto: Felix Alnemark
PUBLISERT: 27 september 2023
OPPDATERT: 27 september
Joachim Wallgren ga de besøkende en Hex’perience.

På Hexis’ stand var det stort fokus på beskyttelsesfilmer i Bodyfence-serien under Sign&Print Scandinavia. Selskapet hadde biler både utenfor og innenfor inngangen til Kistamässan. De viste også interiørvinyler, folier og laminater.

Materialprodusenten Hexis presenterte sin Hex’perience-serie med effektlaminater for møbler og interiør. Konseptet innebærer at kunder som har kjøpt laminat kan laste ned mønsteret de ønsker å trykke gratis.

– Vi har 63 forskjellige mønstre. Det er naturmaterialer, laminatgulv og mønstre. Vi har en kvinne i Frankrike som er ansvarlig for hele Hex’periencen. Hun lager mønstrene og plukker opp det som er på moten, sier Joachim Wallgren, salgssjef i Hexis Sverige.

«Vi leverer filen og kunden bestemmer»

Han mener Hexis gir kundene flere valgmuligheter enn konkurrentene.

– Forskjellen på oss og alle andre som driver med interiør er at hvis du kjøper et produkt fra noen andre, får du noe som ser ut som for eksempel rust og det er på en folie som er polymer eller monomer. Det er det det er, sier Joachim Wallgren og fortsetter:

– Vi leverer filen og kunden bestemmer. Skulle den være midlertidig kan den sette på et avtagbart trykk. Skal den stå på en veldig merkelig overflate kan du legge på en høyteknologisk folie og trenger du en luftkanal så legger du den på. Du bruker polymer-, monomer- eller støpt folie avhengig av levetiden. Med vårt system kan du lage riktig produkt for riktig bruk. Men alle andre, du får bruke det du får.

En annen fordel er at du ikke trenger å kjøpe en hel rull, men kan produsere materialet som trengs til for eksempel et bord.

Sportsbil ble foliert

Hexis viste også sin egen programvare Matmak som brukes til å lage pre-cut, forhåndsskårne deler av beskyttelsesfilmer i Bodyfence-serien. De viste også tekstiloverføringer og wrappingfolier.

Sistnevnte var ikke minst synlig på sportsbilen av merket Alpine, som var pakket inn under en kraftig lysrigg.

En Alpine-bil foliert i Bodyfence-serien med hardrockbandet In flames sin logo foran vakte oppmerksomhet under en stor lysrigg på Hexis stand.

Tekst: Felix Alnemark

Les videre

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie