Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 2 oktober 2023
OPPDATERT: 2 oktober
Den nye versjonen av Prinergy Workflow Software inkluderer flere forbedringer og nye funksjoner for bedre produktivitet og applikasjonssikkerhet. Foto: Pressebilde

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.

De har nettopp annonsert en ny versjon 10.0 av Kodak Prinergy Software. Kodak Prinergy Workflow Solutions tilbyr smart automatisering og støtte for både analoge og digitale utskriftsprosesser. Den er tilgjengelig som en lokal installasjon, skybasert eller som en hybridløsning med abonnementspakker, noe som gir trykkerier flere valgmuligheter. Prinergy er kompatibel med praktisk talt all tredjeparts programvare og utstyr og kobles til det bredeste utvalget av digitale printere og presser.

Prinergy 10.0 er tilgjengelig uten ekstra kostnad for kunder med en tjenestekontrakt eller brukere av den skybaserte Kodak Prinergy with Managed Services. Den nye versjonen av Prinergy Workflow Software inkluderer flere forbedringer og nye funksjoner for bedre produktivitet og applikasjonssikkerhet.

For eksempel kan den nye Marks JTP (Job Ticket Processor) Pooling og Archive & Retrieve JTP Pooling bidra til å unngå flaskehalser og dermed øke produksjonshastigheten. Forbedringer i PREPS SmartMarks-plassering gir større effektivitet og nøyaktighet. Automatisk malkonvertering fra Harmony-programvare til Kodak Colorflow-programvare forenkler overgangen og eliminerer menneskelige feil.

Den ekstra muligheten til å legge til kommentarer til individuelle RBA (Rules Based Automation) letter overføringen av kunnskap og viktig informasjon mellom ansatte. I tillegg tilbyr Prinergy 10.0 et ytterligere økt nivå av sikkerhet og stabilitet med støtte for det nyeste Apple macOS 13-operativsystemet, tilgjengeligheten av Prinergy Setup i HTML5, en ny 64-bits plug-in for Adobe Acrobat Software, og bruk av HTTPS-protokollen i programvaren Kodak Prinergy Business Link, som støtter datakommunikasjon mellom Prinergy-systemet og et MIS-system.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

Xeikon viser innovasjoner i nøkkelsegmenter på Drupa

Xeikon, som er en del av Flint Group, tilbyr digitale løsninger for både den grafiske industrien og emballasjeindustrien. På Drupa viser de frem de siste innovasjonene i disse segmentene.
SV-kollage-1536x1024x

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie