Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 2 oktober 2023
OPPDATERT: 2 oktober
Den nye versjonen av Prinergy Workflow Software inkluderer flere forbedringer og nye funksjoner for bedre produktivitet og applikasjonssikkerhet. Foto: Pressebilde

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.

De har nettopp annonsert en ny versjon 10.0 av Kodak Prinergy Software. Kodak Prinergy Workflow Solutions tilbyr smart automatisering og støtte for både analoge og digitale utskriftsprosesser. Den er tilgjengelig som en lokal installasjon, skybasert eller som en hybridløsning med abonnementspakker, noe som gir trykkerier flere valgmuligheter. Prinergy er kompatibel med praktisk talt all tredjeparts programvare og utstyr og kobles til det bredeste utvalget av digitale printere og presser.

Prinergy 10.0 er tilgjengelig uten ekstra kostnad for kunder med en tjenestekontrakt eller brukere av den skybaserte Kodak Prinergy with Managed Services. Den nye versjonen av Prinergy Workflow Software inkluderer flere forbedringer og nye funksjoner for bedre produktivitet og applikasjonssikkerhet.

For eksempel kan den nye Marks JTP (Job Ticket Processor) Pooling og Archive & Retrieve JTP Pooling bidra til å unngå flaskehalser og dermed øke produksjonshastigheten. Forbedringer i PREPS SmartMarks-plassering gir større effektivitet og nøyaktighet. Automatisk malkonvertering fra Harmony-programvare til Kodak Colorflow-programvare forenkler overgangen og eliminerer menneskelige feil.

Den ekstra muligheten til å legge til kommentarer til individuelle RBA (Rules Based Automation) letter overføringen av kunnskap og viktig informasjon mellom ansatte. I tillegg tilbyr Prinergy 10.0 et ytterligere økt nivå av sikkerhet og stabilitet med støtte for det nyeste Apple macOS 13-operativsystemet, tilgjengeligheten av Prinergy Setup i HTML5, en ny 64-bits plug-in for Adobe Acrobat Software, og bruk av HTTPS-protokollen i programvaren Kodak Prinergy Business Link, som støtter datakommunikasjon mellom Prinergy-systemet og et MIS-system.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Ricoh lanserer rask inkjet: "Ny standard innen automatisering"

Ricoh legger stor vekt på automatisering med sin nye ProTM VC80000 inkjetpresse. Selskapet lover fremgang og utvikling på parametere som pressestart, utskriftshastighet, kvalitetskontroll og fargekonsistens.
Ricoh-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri