Ny serie printere fra Canon

PUBLISERT: 2 oktober 2023
OPPDATERT: 2 oktober
Nye Canon imagePROGRAF TM-355 med dypere rødfarger og skarpere kontraster i DAK- og konstruksjonstegninger. Pressebilde.

Canon har lansert sin nye imagePROGRAF TM-serie med A0+- og A1+-skrivere til teknisk og reklamerelatert storformatutskrift. Kundegruppen Canon ser for seg er alt fra arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og byggevirksomheter til butikker, utdanningsinstitusjoner og hotell- og restaurantnæringen.

Nyutviklet magentablekk

Serien består av fem modeller som alle har nyutviklet magentablekk – TM-355, TM-350 og TM-340 for utskrift i A0+-format og TM-255 og TM-240 for utskrift i A1+-format. Dette gir en ytterligere forbedret opplevelse av utskrifter, da rødfargen er mer levende og klar, skriver Canon i en pressemelding.

Den nye serien er utviklet for å dekke en rekke ulike utskriftsbehov fra tekniske tegninger til butikk- og restaurantplakater og undervisningsmateriell. Den gjennomtenkte design som tar liten plass, gjør det enkelt å plassere de nye printerne i de fleste kontorer og butikker, også i kombinasjon med storformatskanneren som leveres som ekstrautstyr, heter det videre.

– Den nye imagePROGRAF TM-serien setter en ny standard for kompakte multifunksjonelle storformatskrivere med imponerende utskriftskvalitet, plassgjerrig design og nærmest lydløs drift, sier Jennifer Kolloczek, EMEA Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print hos Canon Europa .

– Uavhengig av størrelsen på bedriften og tilgjengelig plass kan du nå enkelt produsere et bredt spekter av produkter som du tidligere måtte sette ut til andre – fra DAK-tegninger til plakater og POS-materiell til butikker, og dermed øke produktiviteten og effektiviteten uten at det går på bekostning av kvaliteten, avslutter hun.

Programvare

Skriverne i TM-serien leveres med programvaren Direct Print Plus som kan brukes til å skrive ut flere filer i ulike formater i én omgang ved å dra og slippe filer, noe som gjør det mulig å skrive ut alle typer tegninger på en effektiv måte. I webapplikasjonen Poster Artist kan man velge fra et utvalg av gratis maler, noe som skal gjøre det enkelt å lage flotte plakater og brosjyrer.

Bærekraft

Den nye imagePROGRAF TM-serien har EPEAT Gold-rangering, som er den beste rangering for bildeprodukter under det amerikanske miljømerket EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool). Canon har også fjernet ekspandert polystyrenskum fra produktemballasjen til fordel for ren pappemballasje.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie