Ny serie printere fra Canon

PUBLISERT: 2 oktober 2023
OPPDATERT: 2 oktober
Nye Canon imagePROGRAF TM-355 med dypere rødfarger og skarpere kontraster i DAK- og konstruksjonstegninger. Pressebilde.

Canon har lansert sin nye imagePROGRAF TM-serie med A0+- og A1+-skrivere til teknisk og reklamerelatert storformatutskrift. Kundegruppen Canon ser for seg er alt fra arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og byggevirksomheter til butikker, utdanningsinstitusjoner og hotell- og restaurantnæringen.

Nyutviklet magentablekk

Serien består av fem modeller som alle har nyutviklet magentablekk – TM-355, TM-350 og TM-340 for utskrift i A0+-format og TM-255 og TM-240 for utskrift i A1+-format. Dette gir en ytterligere forbedret opplevelse av utskrifter, da rødfargen er mer levende og klar, skriver Canon i en pressemelding.

Den nye serien er utviklet for å dekke en rekke ulike utskriftsbehov fra tekniske tegninger til butikk- og restaurantplakater og undervisningsmateriell. Den gjennomtenkte design som tar liten plass, gjør det enkelt å plassere de nye printerne i de fleste kontorer og butikker, også i kombinasjon med storformatskanneren som leveres som ekstrautstyr, heter det videre.

– Den nye imagePROGRAF TM-serien setter en ny standard for kompakte multifunksjonelle storformatskrivere med imponerende utskriftskvalitet, plassgjerrig design og nærmest lydløs drift, sier Jennifer Kolloczek, EMEA Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print hos Canon Europa .

– Uavhengig av størrelsen på bedriften og tilgjengelig plass kan du nå enkelt produsere et bredt spekter av produkter som du tidligere måtte sette ut til andre – fra DAK-tegninger til plakater og POS-materiell til butikker, og dermed øke produktiviteten og effektiviteten uten at det går på bekostning av kvaliteten, avslutter hun.

Programvare

Skriverne i TM-serien leveres med programvaren Direct Print Plus som kan brukes til å skrive ut flere filer i ulike formater i én omgang ved å dra og slippe filer, noe som gjør det mulig å skrive ut alle typer tegninger på en effektiv måte. I webapplikasjonen Poster Artist kan man velge fra et utvalg av gratis maler, noe som skal gjøre det enkelt å lage flotte plakater og brosjyrer.

Bærekraft

Den nye imagePROGRAF TM-serien har EPEAT Gold-rangering, som er den beste rangering for bildeprodukter under det amerikanske miljømerket EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool). Canon har også fjernet ekspandert polystyrenskum fra produktemballasjen til fordel for ren pappemballasje.

Les videre

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Ricoh lanserer rask inkjet: "Ny standard innen automatisering"

Ricoh legger stor vekt på automatisering med sin nye ProTM VC80000 inkjetpresse. Selskapet lover fremgang og utvikling på parametere som pressestart, utskriftshastighet, kvalitetskontroll og fargekonsistens.
Ricoh-1024x683

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682