Fargerikt samarbeid mellom Lessebo Paper og Addbrand

Foto: Felix Alnemark
PUBLISERT: 9 oktober 2023
OPPDATERT: 9 oktober
Ebba Ingvarsson fra Lessebo Paper og Rickard Fredlund fra Addbrand. Foto: Pressebilde/Felix Alnemark

Et nytt fargerikt Småland-samarbeid har sett dagens lys siden Lessebo papir signerte en grossistavtale med den grafiske forhandleren Addbrand. En bredere produktportefølje og sterkere distribusjonskanaler skal være resultatet av at selskapene nå sammen blar om til en ny side.

Papirfabrikken Lessebo Paper lanserte i fjor en ny serie miljøvennlig papir i en palett på 48 nyanser. Lessebo-fargene er spesielt utviklet for å lage emballasje med høy kvalitet og minimal klimapåvirkning.

Addbrand er en forhandler av grafiske produkter rettet mot trykkerier, profilbedrifter og emballasjeprodusenter i Norden.

«Bredere kundebase»

Ifølge Lessebo Paper styrker samarbeidet med Addbrand deres tilbud til markedet.

– Med Addbrands sterke distribusjonskanaler og kompetanse er vi glade for å kunne tilby våre bærekraftige papirprodukter til en bredere kundebase over hele Norden, sier Ebba Ingvarsson Key Account Manager og kommunikasjonssjef i Lessebo Paper.

Lessebo Colors, som ble lansert i 2022, vil nå få enda sterkere distribusjonskanaler i Norden.

Lessebo Papers holder til i det smålandske tettstedet Lessebo, mens Addbrand har hovedkontor i Bankeryd utenfor Jönköping.

– Vårt nye samarbeid med Lessebo Paper gjør at vi både supplerer og utvider vårt produktspekter i vår produktportefølje. Samarbeidet styrker vårt løfte om å gi våre kunder holdbart og høykvalitets premiumpapir, sier Rickard Fredlund, salgssjef i Addbrand.

Les videre

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri