Fargerikt samarbeid mellom Lessebo Paper og Addbrand

Foto: Felix Alnemark
PUBLISERT: 9 oktober 2023
OPPDATERT: 9 oktober
Ebba Ingvarsson fra Lessebo Paper og Rickard Fredlund fra Addbrand. Foto: Pressebilde/Felix Alnemark

Et nytt fargerikt Småland-samarbeid har sett dagens lys siden Lessebo papir signerte en grossistavtale med den grafiske forhandleren Addbrand. En bredere produktportefølje og sterkere distribusjonskanaler skal være resultatet av at selskapene nå sammen blar om til en ny side.

Papirfabrikken Lessebo Paper lanserte i fjor en ny serie miljøvennlig papir i en palett på 48 nyanser. Lessebo-fargene er spesielt utviklet for å lage emballasje med høy kvalitet og minimal klimapåvirkning.

Addbrand er en forhandler av grafiske produkter rettet mot trykkerier, profilbedrifter og emballasjeprodusenter i Norden.

«Bredere kundebase»

Ifølge Lessebo Paper styrker samarbeidet med Addbrand deres tilbud til markedet.

– Med Addbrands sterke distribusjonskanaler og kompetanse er vi glade for å kunne tilby våre bærekraftige papirprodukter til en bredere kundebase over hele Norden, sier Ebba Ingvarsson Key Account Manager og kommunikasjonssjef i Lessebo Paper.

Lessebo Colors, som ble lansert i 2022, vil nå få enda sterkere distribusjonskanaler i Norden.

Lessebo Papers holder til i det smålandske tettstedet Lessebo, mens Addbrand har hovedkontor i Bankeryd utenfor Jönköping.

– Vårt nye samarbeid med Lessebo Paper gjør at vi både supplerer og utvider vårt produktspekter i vår produktportefølje. Samarbeidet styrker vårt løfte om å gi våre kunder holdbart og høykvalitets premiumpapir, sier Rickard Fredlund, salgssjef i Addbrand.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie