Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 9 oktober 2023
OPPDATERT: 9 oktober
Fabian Frenzel hos United Print i nytt samarbeid med Pexels.com. Foto: Maik Kleinert/Pexels.com

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.

Easyprint har et gratis designverktøy med trinnvise instruksjoner og opptil 12 millioner maler for for eksempel flygeblader, postkort og visittkort. De er i hovedsak rettet mot mindre bedrifter og privatpersoner.

Det nye samarbeidet gjør at Easyprint-brukere kan benytte Pexels.com sitt tilbud uten begrensninger.

– Partnerskapet lar kundene våre ta kreativiteten sin til et helt nytt nivå, uten kostnad, sier Fabian Frenzel, administrerende direktør i United print.

«Befester vår posisjon»

Men det er ikke den eneste nyheten fra Unitedprint. De satser nå på produktvisualiseringer i 2D og 3D. Funksjonen lar brukere dele sine trykksaker digitalt, animert i 3D.

Den lar brukeren vri og snu produktet 360 grader i en 3D-visning.

– Kombinasjonen av arkivbilder av høy kvalitet, et bredt utvalg av gratis designmaler for digitale og trykte produkter og interaktive 3D-visualiseringer skiller tilbudet vårt i markedet. Dette befester vår posisjon som en av Europas ledende web-to-print leverandører, sier Fabian Frenzel.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

Xeikon viser innovasjoner i nøkkelsegmenter på Drupa

Xeikon, som er en del av Flint Group, tilbyr digitale løsninger for både den grafiske industrien og emballasjeindustrien. På Drupa viser de frem de siste innovasjonene i disse segmentene.
SV-kollage-1536x1024x

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie