Ricoh inviterer til vill safari

PUBLISERT: 20 oktober 2023
OPPDATERT: 20 oktober
Tonerserien Ricoh Pro C9500 ble først vist på en europeisk messe under Sign&Print Scandinavia i september.

Ricoh feirer åpning av deres nye demorom ved å invitere grafiske bedrifter til en fargerik safari torsdag 26. oktober 2023. Dette for å vise alle likhetene mellom Ricoh og jungelen.

I invitasjonen skriver Rioch at deltakerne på nært hold kan oppleve alle ville dyr og de nyeste teknologiene innen produksjonsprint. For eksempel det nyeste digitale produksjonssystemet ProC9500, som beskrives som like raskt og kraftig som en jaguar.

Slik beskriver Ricoh besøket i jungelen:

«Under safarituren vil vi sammen undersøke hvor vi kan utvikle oss, og hva vi kan lære av hverandre. Våre ville dyr hjelper hverandre under jakten – de kan raskt tilpasse seg endrede forhold og danner sammen en fargerik helhet.»

Safariprogram for dagen:
12:00 Dørene åpner.
12:00 – 16:00 En tur på savannen der du vil oppleve:
• Endringer i jungelen – hvordan kan Ricoh hjelpe dere med å tilpasse dere til nye omgivelser
• Møt Ricohs Safaripartnere Duplo, Mulitigraf og HP
• Junglekongen – RICOH Pro C9500
• Fargerik safari – fargestyring
• Innovasjoner i jungelen
16:00 – 21:00 Mat, drikke og mingling

Meld deg på ved å skrive til marked@ricoh.no

Adresse: Rosenholm Campus
Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Ricoh lanserer rask inkjet: "Ny standard innen automatisering"

Ricoh legger stor vekt på automatisering med sin nye ProTM VC80000 inkjetpresse. Selskapet lover fremgang og utvikling på parametere som pressestart, utskriftshastighet, kvalitetskontroll og fargekonsistens.
Ricoh-1024x683

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Ricoh lanserer verdens første B2 inkjet-printer i sitt slag

Ricoh kunngjør nå tilgjengeligheten av deres ProTM Z75. Den første B2 dupleks inkjetpressen med vannbaserte farger.
RicohProZ75

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682