Epson lanserer inngangsmodell for DTG med hvitt blekk

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 15 januar 2024
OPPDATERT: 15 januar
Med den nye printeren ønsker Epson å henvende seg spesielt til butikker.

Epson lanserer en DTG-printer på inngangsnivå med hvitt blekk for mørke stoffer. Utgivelsen er for å møte den sterkt økende etterspørselen.

Ifølge produsenten er den nye Epson SC-F1000 den første inngangsmodellen på markedet med hvitt blekk for mørke stoffer og overføringsfilm. Maskinen er rettet mot hobbybrukere, butikker og mindre bedrifter og skal gi en rimelig måte å trykke design av høy kvalitet på spesielt mørkere tekstiler.

– Etterspørselen etter DTF på inngangsnivå har vokst betraktelig de siste tre årene, sier Chris Davies, sjef for produktadministrasjon, kommersiell og industri hos Epson Europe.

Maskinen utfyller Epsons utvalg innen DTF (direkte til film) og DTG (direkte til plagget). Printeren fungerer like godt på lyse og mørke materialer.

Printeren bruker Epsons skrivehodeteknologi, PrecisionCore Micro-TPF, sammen med verifikasjonsteknologien, NVT, for dyser. Dette skal sikre eksepsjonell bildekvalitet og stabilitet.

Ifølge Epson vil kvaliteten på utskriftene øke ytterligere dersom du bruker deres UltraChrome DG2-blekk, som reduserer blødninger mellom gult og svart, mens livlige farger fremhever det grafiske designet.

Skriveren håndterer både DTG og DTF, noe som gir fleksibilitet til å trykke på et bredt spekter av tekstiler. Dette gjør det mulig å produsere alt fra T-skjorter, hettegensere, gensere og puter, noe som gjør printeren godt egnet for printing i butikk.

Liten og hendig

Maskinen kommer med et kompakt design, som gjør at den fungerer godt selv på trange steder. Skriveren har ingen vifte, noe som betyr at den kan plasseres mot en vegg.

Ifølge Epson er printeren enkel å bruke og tilbyr flere funksjoner som gir intuitive og nøyaktige utskrifter av høy kvalitet.

– Denne spennende utviklingen fra Epson tilbyr hobbybrukere og småbedrifter et ekstremt rimelig alternativ som gir enestående kvalitet og en rekke avanserte produktivitetsforbedrende funksjoner, sier Chris Davies.

Maskinen har et stort åpningslokk som gjør det enkelt å legge plagg eller film på trykkbordet. Bordets sensorer oppdager eventuelle uregelmessigheter for å unngå feil under printingen.
Styres via skjerm

Printeren har automatisk avstandsjustering som setter en optimal utskriftshøyde på utskriftsbordet uten manuell handling. Maskinen styres via en enkel og intuitiv berøringsskjerm.

Den kobles til via Wi-Fi eller USB og har funksjoner som minimerer vedlikehold og øker den generelle produktiviteten med automatisk rengjøring og lett utskiftbare blekkposer.

Inkludert i pakken er GarmentCreator2-programvaren, som har forhåndsinnstillinger for rask og enkel utskrift.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie