Epson med planskriver til promotionbransjen

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 5 februar 2024
OPPDATERT: 5 februar
SC-V1000 har et integrert blekktanksystem med 6 farger.

Epson introduserer sin første kompakte UV flatbed-skriver for promotionbransjen, altså de som driver med merchandise / reklameartikler / profilering. Med SC-V1000 A4 ønsker produsenten å tilby mindre bedrifter en enkel og rimelig måte å printe motiver med høy kvalitet på en rekke forskjellige materialer.

«Epson er glade for å gå inn i markedet for kompaktformat UV-planskrivere for skilttrykk med SC-V1000,» skrev Chris Davies, produktsjef i Epson Europe, i en pressemelding.

V1000 kan skrive ut på nesten alle typer harde overflater, noe som gjør at den passer godt til å lage reklameprodukter og personlige gjenstander. Ifølge Epson passer skriveren mange forskjellige typer virksomheter, fra fotoforhandlere og reklameprodusenter til netthandelsproduksjon og besøksattraksjoner. Maskinen er kun 699×699 mm og kan plasseres i hjørne eller mot vegg.

«Den kompakte og rimelige UV LED flatbed-skriveren er designet med promotionbransjen i tankene, med en rekke unike Epson-funksjoner, og kan skrive ut med høy kvalitet på mange typer medier,» sier Chris Davies.

Trykker med seks farger

SC-V1000 har Epsons SureColor-teknologi og kan skrive ut på materialer opptil 70 mm, inkludert akryl, polykarbonat, PVC, aluminium, metall, polyester, Kapa-plater, styren, tre og stein. Skriveren har et integrert blekkbeholdersystem med seks farger, CMYK og hvit samt lakk.

SC-V1000 har et integrert blekktanksystem med 6 farger (CMYK pluss hvit og lakk) og produserer nøyaktige og detaljerte design som enkelt kan tilpasses.

Skriveren skal være enkel å bruke og vedlikeholde takket være det automatiske rensesystemet som aktiveres via berøringsskjerm, noe som reduserer behovet for manuelt vedlikehold. Det er enkelt å skifte blekk takket være et system med utskiftbare blekktanker. Maskinen leveres med innebygd luftfiltersystem og luktreduserende funksjon.

SC-V1000 skal være tilgjengelig i Europa fra juli i år.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Konica Minolta premiereviste kjempemaskin for B2+

Konica Minolta hadde premiere på sin nye B2+ UV-inkjetprinter, AccurioJet 60000 under Drupa. De viste også sin nye high chroma-maskin med et utvidet fargerom for virkelig iøynefallende farger.
FotoJet-83-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676