100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

PUBLISERT: 12 februar 2024
OPPDATERT: 12 februar
Forhandleren Gibon gjorde den første installasjonen av Revoria PC1120 i Norden. Foto: Claes Nordström

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.

– Det å nå 100 installasjoner av Revoria Press PC1120 i Europa, sammen med anstrengelsen og engasjementet fra våre pålitelige partnere, på så kort tid er en enorm milepæl. Vi er glade for at så mange av våre kunder har innsett dennes potensial og oppdager forskjellen som Fujifilms digitale trykkteknikk kan gjøre for deres bedrifter, sier Mark Lawn, sjef for POD Solutions ved Fujifilm Europe.

Tonermaskinen har seks fargestasjoner og brukeren kan velge mellom opptil ti forskjellige farger. I tillegg til CMYK finnes det for eksempel gull, sølv, klare toner og rosa for å gi et utvidet fargespekter i blant annet hudtoner og nyanser, bedre gradienter.

Mangesidig og høykvalitets presse

Den hundrede installasjonen siden pressen kom på markedet i 2021 fant sted i november i fjor på trykkeriet Druckerei Glaudo i Wuppertal, Tyskland.

– Vi ser alltid på muligheten til å investere i teknologi som vil hjelpe oss å levere enda mer for våre kunder og Revoria Press PC1120 passet oss av flere grunner. Utskriftskvaliteten er veldig høy, men like viktig er allsidigheten til pressen, sier Florian Bruckert ved Druckerei Glaudo, i en pressemelding.

Revoria PC1120 gir foredlingsmuligheter for brukeren. Foto: Claes Nordström

Han synes maskinens bearbeidelseskapasitet, inline, er usedvanlig god.

– Dette gjør at vi kan produsere alt fra stiftede brosjyrer og personlige utsendelser, til bannere og kort. Vi kan gjøre dette ved hjelp av spesielle farger og et bredt utvalg av høykvalitets papir. Lakkalternativet, for jevnere overflatebehandlinger, og den høye dekkevnen til hvitt – spesielt for påføring på mørkere papir – var også viktige salgsargumenter for oss, sier Florian Bruckert.

Han forteller at trykkeriet nå kan tilby et bredere spekter av applikasjoner enn noen gang før og nå flere typer kunder enn før.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676