Konica Minolta øker fleksibiliteten i etterbehandlingen

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 6 mars 2024
OPPDATERT: 6 mars

Den nye hybride inlinestackeren – Multi-Purpose Stacker XL – støtter blant annet stacking av lange ark med løfting og transport av tungt papir.

Plockmatic MPS XL er en multifunksjonsstacker som er i stand til å stable en lang rekke mediestørrelser, fra 21 x 21 cm opp til ark så store som 33 x 129,5 cm (Konica Minolta Color Engines maksimale arkstørrelse). Denne lange arkstackeren utvider bannerstackingsmulighetene til Konica Minoltas AccurioPress-produksjonsprintere.

MPS XL-stackeren kobles til Konica Minolta Large Capacity Stacker LS-507 for å stable store mengder lange ark – så vel som ark i standardstørrelse – og er utstyrt med flere sensorer som kan oppdage papirstopp og stablekapasitetsgrenser, noe som vil utløse en myk stopp i skriveren. Denne integrasjonen og automatiserte kommunikasjonen gjør det enkelt for operatører å stoppe og gjenoppta jobber direkte fra stackerens kontrollpanel.

Det er også enkelt å feste og løsne MPS XL-stackeren fra printeren. Den kan betjenes (heves og senkes) offline så lenge den er koblet til strøm.

Tilpasset de fleste Konica Minolta produksjonsprintere

MPS XL Stacker er for tiden kompatibel med Konica Minolta AccurioPress C14000, C12000, C7100, C7090, C4080 og C4070 digitale produksjonspresser. Den nye stackeren er beregnet for en maksimal belastning på 40 kg eller en maksimal stabelhøyde på opptil 17 cm for ark under 71 cm og opptil 14 cm for lengre ark. Denne funksjonen gir mulighet for stablingsfunksjonalitet som ikke bare matcher reelle produksjonsvolumer, men som også presenterer en løsning for transport og løfting av tunge stabler med papir.

Bytt enkelt mellom ulike produksjonsflyter

MPS XL stacker fungerer også godt med Plockmatic SD-435/450 stiftemaskiner. Med dem kan kundene bytte mellom Konicas LS-507-stabler og MPS XL-stackeren, slik at de kan matche endrede produksjonskrav med en passende etterbehandler.

– Med det utvidede utvalget av papirstørrelser for stacking og muligheten til enkelt å dokke og frigjøre stableren fra våre AccurioPress produksjonsprintenheter, kan kundene våre raskt bytte fra å skrive ut store volumer plano-ark til å lage brosjyrer, sier Dino Pagliarello, Senior Vice President, Porteføljestyring og -planlegging, Konica Minolta.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1