Konica Minoltas inline-system for kutting når milepæl

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 13 mars 2024
OPPDATERT: 13 mars
Inline Trimming Unit TU-510 støtter alle Konica Minoltas AccurioPress-systemer.

Konica Minolta når en milepæl med over 220 solgte enheter av Inline trimming Unit TU-510 i Europa.

Det proprietære systemet for trimming og kutting ble lansert i 2021 og skal være verdens eneste inline trimmeenhet i trykkeribransjen. Systemet ble utviklet for å møte dagens krav til allsidige og kreative printprodukter. Den ble også laget for å spare operatørtid og redusere manuelle arbeidskostnader.

Inline Trimming Unit TU-510 støtter alle Konica Minoltas AccurioPress-systemer og kan kutte og trimme visittkort med en hastighet på opptil 231 ferdige visittkort per minutt. Den takler også ekstra lange ark.

«Et ferdig produkt»
Anna Filacorda.

Den automatiserte teknologien kan enkelt integreres med eksisterende arbeidsflyter og tilbyr mange konfigurasjonsmuligheter. Sammen med IQ-501 Intelligent Quality Care-enheten sikrer den fargekonsistens og registreringsnøyaktighet for hvert utskrevne ark.

– I tillegg til å skaffe et ferdig produkt uten behov for ekstra maskinstart, kan vi utføre operasjoner som er nyttige for andre avdelinger og automatisere ulønnsomme manuelle prosesser, sier Anna Filacorda, administrerende direktør i trykkeriet Grafiche Filacora i Italia, i en pressemelding.

Les videre

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12