Konica Minoltas inline-system for kutting når milepæl

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 13 mars 2024
OPPDATERT: 13 mars
Inline Trimming Unit TU-510 støtter alle Konica Minoltas AccurioPress-systemer.

Konica Minolta når en milepæl med over 220 solgte enheter av Inline trimming Unit TU-510 i Europa.

Det proprietære systemet for trimming og kutting ble lansert i 2021 og skal være verdens eneste inline trimmeenhet i trykkeribransjen. Systemet ble utviklet for å møte dagens krav til allsidige og kreative printprodukter. Den ble også laget for å spare operatørtid og redusere manuelle arbeidskostnader.

Inline Trimming Unit TU-510 støtter alle Konica Minoltas AccurioPress-systemer og kan kutte og trimme visittkort med en hastighet på opptil 231 ferdige visittkort per minutt. Den takler også ekstra lange ark.

«Et ferdig produkt»
Anna Filacorda.

Den automatiserte teknologien kan enkelt integreres med eksisterende arbeidsflyter og tilbyr mange konfigurasjonsmuligheter. Sammen med IQ-501 Intelligent Quality Care-enheten sikrer den fargekonsistens og registreringsnøyaktighet for hvert utskrevne ark.

– I tillegg til å skaffe et ferdig produkt uten behov for ekstra maskinstart, kan vi utføre operasjoner som er nyttige for andre avdelinger og automatisere ulønnsomme manuelle prosesser, sier Anna Filacorda, administrerende direktør i trykkeriet Grafiche Filacora i Italia, i en pressemelding.

Les videre

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324