Amedia med stor påskegave til abonnentene

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 20 mars 2024
OPPDATERT: 20 mars
Mathias Bergquist, produkteier for nyhetstjenesten Alt viser frem papirutgaven av et påskemagasin som følger med Amedias aviser. Foto: Amedia.

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.

Det er redaksjonene til avisene som ligger under Amedia samt partneravisene i +Alt – sammenslutningen.

– Med et trykt opplag på 350.000 eksemplarer, er dette blant de største redaksjonelle papirutgivelsene i Norge, sier Mathias Høibakk Bergquist, produkteier for nyhetstjenesten ALT i Amedia.

Bergquist, som har ledet prosjektet, forteller at magasinet byr på en variert blanding av tidløst innhold som er egnet til å engasjere og underholde leserne gjennom hele påsken.

– Abonnentene våre kan lese alt fra den prisvinnende historien om Rakel, skrevet av Bergensavisens Marie Skarpaas Karlsen, til spennende påskekrim, gode menneskehistorier, sport og underholdning. Og som seg hør og bør i et påskemagasin: Kryssord, quiz og sudoku.

Totalt er det redaksjonelt innhold fra 17 forskjellige aviser.

For de som foretrekker et digitalt format, har påskemagasinet også vært tilgjengelig som eAvis fra søndag, 17. mars. Det sikrer at alle har tilgang til det samme rike innholdet, uavhengig av hvordan de velger å lese.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

HP-topp tror på oppsving for direktereklame

Selv om trykkerinæringen har krympet siden pandemien finnes det mange positive trender som kan få selskap til å vokse. Det sier Haim Levit, senior vice president og avdelingssjef for HP industrial Print. Han tror at direktereklame som markedsføringskanal kommer til å gjøre et sterkt comeback. 
Haim-Levit_webb

425 utstillere har bekreftet deltakelse på FESPA

Messen, som arrangeres i mars, er et samarbeid mellom Fespa Global Print Expo 2024, European Sign Expo, Personalization Experience og Sportswear Pro.
fespa

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12