Helautomatisk skjæresystem flytter grensene

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 22 mai 2024
OPPDATERT: 22 mai
Pressebilde med litt KI-tilføyelse.

Hos Drupa inviterer Elitron deg til en førstehånds titt på den oppgraderte Kombo TAV – et bemerkelsesverdig fremskritt innen digital skjæreteknologi.

Kombo TAV-R har to uavhengige skjærehoder for å akselerere produksjonshastigheten. Dette fleksible etterbehandlingssystemet, som skjærer uten dyser, reduserer produksjonstider og kostnader, samtidig som det tilbyr stor allsidighet for både korte og komplekse produksjonsserier.

Automatisk lasting og lossing

Med de integrerte AiroPanel laste- og lossesystemene er hele produksjonsprosessen helautomatisert, noe som reduserer kostnadene og sikrer en non-stop arbeidsflyt. KOMBO TAV-R er den eneste skjæremaskinen som kan installeres med et helmotorisert rulleavlesningssystem, skriver Elitron i en pressemelding. Systemet kan også heves for å ta en pall opp til 1380 mm høy, takket være dette alternativet kan mer materiale lastes for økt produktivitet.

Høyere effektivitet og bærekraft i digital etterbehandling

Paolo Malatesta, Elitrons administrerende direktør, sier om utviklingen av Kombo TAV:

– Denne versjonen av Kombo TAV representerer et betydelig fremskritt innen digital etterbehandling. Systemet har blitt foredlet for økt produktivitet og effektivitet, og markerer et viktig skifte for industrien og styrker deres evne til å levere en betydelig avkastning på investeringen umiddelbart.

Kombo TAV skiller seg ut med bemerkelsesverdige forbedringer på opptil 35 % i hastighet, 40 % i produksjonseffektivitet og 30 % mindre energiforbruk. Disse utviklingene forsterker Kombo TAVs anerkjente posisjon i markedet og forkjemper en fornyet produktivitet og miljøbevisst standard.

Klar for industri 5.0

Kombo TAV er ikke bare klar for Industry 4.0, men er forberedt for Industry 5.0 og integrering av fremtidige AI-fremskritt. Daniele Gallucci, president for Elitron America, sier:

– De betydelige forbedringene vi har oppnådd er takket være vårt nye bevegelsessystem og redesignet elektronikk. Men teknologi er bare en del av ligningen. Vår virkelige styrke ligger i vår kundesentrerte tilnærming. Vi utvikler ikke bare produkter; vi lager løsninger som er skreddersydd til våre kunders behov.

Skjæresystem for ethvert behov

Kombo TAV er ikke det eneste høydepunktet; Elitron skal også vise det kompakte Spark-skjæresystemet. Spark er utviklet for prøveproduksjon og utstyrt med et allsidig skjærehode med flere verktøy, Seeker System vision system og Stressless Working Technology, som sikrer en jevn overgang fra design til produksjon.

Møt Elitron i Düsseldorf, Hall 16, Stand D11, og se deres siste innsats for å flytte grensene for produktivitet og automatisering.

Elitron selges i Norden av NIZE equipment.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Drupa 2024 lokket til seg betydelig færre besøkende enn forventet

Da Drupa åpnet dørene for noen uker siden, var det åtte år siden sist messen ble arrangert. En pandemi kom i mellom. Nå foreligger besøkstallene og de var absolutt en skuffelse for Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1