Programvaresamarbeid for bedre flyt

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 27 mai 2024
OPPDATERT: 27 mai
Samarbeidet mellom ECO3 og ePS vil koble sammen hele arbeidsflyten, fra prepress til ferdig bestilling.

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.

Med helintegrerte og skreddersydde arbeidsflytløsninger vil samarbeidet sette en ny standard for effektivitet og åpne for nye vekstmuligheter, heter det i en felles pressemelding fra de to selskapene.

Samarbeidet vil dra nytte av ECO3s prepress-løsninger, som Apogee, og ePS MIS/ERP-plattformen for sømløst å binde sammen hele produksjonsprosessen. Det skal bety en ende-til-ende flyt, fra ordre og administrasjon til selve produksjonen og til ordren sendes. Med et enhetlig grensesnitt skal brukeren kunne ha full kontroll over hele prosessen og løsningen skal også tilpasses hver enkelt kunde. Alt dette skal samlet styrke trykkenes evne til å tilpasse seg et skiftende og komplekst marked, samt øke effektiviteten og produktiviteten.

– ePS og ECO3 er fullt forpliktet til å støtte trykkerimarkedet for å tilpasse produksjonsmiljøet for vekst. Denne samarbeidstilnærmingen sikrer at sluttbrukere vil ha de best mulige verktøyene for suksess til rådighet, sa Erik Peeters, programvare for ECO3-markedsføringssjef, i en pressemelding.

Det nye samarbeidet vil bli presentert i forbindelse med Drupa, hvor ECO3 og ePS har hver sin stand i henholdsvis hall 5 og 7A.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676