MWMs produksjonssystem er oppdatert

Det svenske utviklingsselskapet MWM, Media Workflow Management, er nå klar med en ny versjon av produksjonsplanleggingssystemet MWM-system for grafiske produksjonsmiljøer. Versjon 3.2 har gjennomgått en omfattende oppgradering av modulen Production Planning, der det er støtte for planleggingen gjennom hele produksjonsprosessen fra plate til ferdiggjøring. Andre nyheter i den siste versjonen er en helt ny ordredel med større fokus på salg, samt utvidet dra-og-slipp-funksjonalitet. – Vi fortsetter utviklingen av våre systemer med en tydelig kobling til kundenes behov, sier administrerende direktør Tony Svensson (bildet), om oppdateringen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: