MWMs produksjonssystem er oppdatert

Det svenske utviklingsselskapet MWM, Media Workflow Management, er nå klar med en ny versjon av produksjonsplanleggingssystemet MWM-system for grafiske produksjonsmiljøer. Versjon 3.2 har gjennomgått en omfattende oppgradering av modulen Production Planning, der det er støtte for planleggingen gjennom hele produksjonsprosessen fra plate til ferdiggjøring. Andre nyheter i den siste versjonen er en helt ny ordredel med større fokus på salg, samt utvidet dra-og-slipp-funksjonalitet. – Vi fortsetter utviklingen av våre systemer med en tydelig kobling til kundenes behov, sier administrerende direktør Tony Svensson (bildet), om oppdateringen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: