Fujifilm Jet Press 720 klar for Ipex

fujifilm_web

Allerede under Drupa 2008 viste Fujifilm sitt nye skrivehode Samba. Ifølge selskapet er det en teknologi som gir fullgod offsetkvalitet i digitaltrykksystemer. Skrivehodet benyttes i Fujifilms Jet Press 720, som vil bli vist på Ipex. Jet Press 720 er en produksjonsmaskin for B2-markedet, velegnet for integrering i eksisterende offsetmiljøer. Fra produsenten trekkes det frem at trykkeriet kan fortsette å bruke eksisterende ferdiggjøringsutstyr.

– Dette er kvalitet på høyt offsetnivå, både for bilder og tekst, selv i små skriftstørrelser, uttaler Keith Dalton, administrerende direktør for Fujifilm UK. – Vi har kombinert det beste fra offset og digitaltrykk i Jet Press 720, og det er et gjennombrudd for digitalproduksjon i B2-markedet. På Ipex vil vi informere om når de første installasjonene vil finne sted. Et annet produkt som vil bli fremhevet på Ipex, er Fujifilms XMF-arbeidsflyt som snart lanseres i versjon 3.0. Der er det full støtte for rotasjonstrykk og inline ferdiggjøring. Den 3D-baserte løsningen for skjermprøvetrykk er gjenoppbygd med tanke på å kunne håndtere hefter og falsede brosjyrer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *