Visutech tar seg av Scodix

Visutech Digital er blitt nordisk distributør for ferdiggjøringsløsninger fra Scodix, et selskap som ble stiftet i 2007 og arbeider med innovative løsninger for ferdiggjøring av digitaltrykk. – Det vi opplever nå, gir meg en følelse lik den jeg fikk under Ipex i 1993, da Indigo revolusjonerte markedet med sin nye teknologi for å trykke med offsetfarge helt automatisk og helt digitalt. Nå har turen kommet til ferdiggjøring, og hos Scodix har vi en unik teknologi som vil forandre hele synet på intelligent ferdiggjøring. Disse ubeskjedne uttalelsene kommer fra Jan-Olof Jungersten, konsernsjef i Visutech. Selskapets hovedprodukt Scodix 1200 er en lakkeringsenhet for digitaltrykkapplikasjoner, som blant annet gir mulighet for partiallakkering. Scodix 1200 vil bli lansert offisielt under Ipex.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: