Visutech tar seg av Scodix

Visutech Digital er blitt nordisk distributør for ferdiggjøringsløsninger fra Scodix, et selskap som ble stiftet i 2007 og arbeider med innovative løsninger for ferdiggjøring av digitaltrykk. – Det vi opplever nå, gir meg en følelse lik den jeg fikk under Ipex i 1993, da Indigo revolusjonerte markedet med sin nye teknologi for å trykke med offsetfarge helt automatisk og helt digitalt. Nå har turen kommet til ferdiggjøring, og hos Scodix har vi en unik teknologi som vil forandre hele synet på intelligent ferdiggjøring. Disse ubeskjedne uttalelsene kommer fra Jan-Olof Jungersten, konsernsjef i Visutech. Selskapets hovedprodukt Scodix 1200 er en lakkeringsenhet for digitaltrykkapplikasjoner, som blant annet gir mulighet for partiallakkering. Scodix 1200 vil bli lansert offisielt under Ipex.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: