Visutech tar seg av Scodix

Visutech Digital er blitt nordisk distributør for ferdiggjøringsløsninger fra Scodix, et selskap som ble stiftet i 2007 og arbeider med innovative løsninger for ferdiggjøring av digitaltrykk. – Det vi opplever nå, gir meg en følelse lik den jeg fikk under Ipex i 1993, da Indigo revolusjonerte markedet med sin nye teknologi for å trykke med offsetfarge helt automatisk og helt digitalt. Nå har turen kommet til ferdiggjøring, og hos Scodix har vi en unik teknologi som vil forandre hele synet på intelligent ferdiggjøring. Disse ubeskjedne uttalelsene kommer fra Jan-Olof Jungersten, konsernsjef i Visutech. Selskapets hovedprodukt Scodix 1200 er en lakkeringsenhet for digitaltrykkapplikasjoner, som blant annet gir mulighet for partiallakkering. Scodix 1200 vil bli lansert offisielt under Ipex.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: