Ukens nyheter vær så god

Her er ukens ferskeste fra AGI:
En nyhet forteller at Adobe har lansert versjon 5 av sin Creative Suite, en annen at det ble brukt mer penger på reklame i årets to første måneder enn i samme periode i fjor. Hele reklamemarkedet økte med 3,7 prosent i perioden. Vinnerne er DM, fag- og dagspresse, mens taperne er tv, radio og ukepresse.

God helg alle sammen!

Vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: