God helg med ferske nyheter

Dagens evenement i bransjen er utvilsomt åpningen av NHO Grafisk sitt Landsmøte i Kristiansand.
Selv har vi forventninger til prosjektet Print Power som lanseres i Norge som en av de første postene på landsmøteprogrammet.

PrintPower skal blant annet være et sterkt bidrag i arbeidet med å styrke trykksakens posisjon i fremtidens mediebilde, og vil være av stor betydning fra grafiske bedrifters markedsføring og kundekommunikasjon.

Det går også rykter om en gigantisk papirfujson i bransjen, men enn så lenge bare rykter…

God helg!

Hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: