Teknologi gir enklere gjenvinning

På Hunkeler Innovation Days denne uken viste Xerox en ny produksjonsmaskin som kan levere 2050 sider i minuttet. En viktig egenskap ved maskinen er tørr inkjet, som legger seg oppå papiret og dermed forenkler gjenvinningsprosessen.
Les mer i ukens nyhetsbrev, og ha en fortreffelig helg!

Vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: