Heidelberg og Ricoh

Heidelberg og Ricoh har holdt sin første felles pressekonferanse. Heidelbergsjefen Bernhard Schreier sa at selv om Heidelberg tidligere ikke har hatt noen velykket inntreden i digitalmarkedet, mente han at det nå ikke fantes noen vei utenom. Samarbeidet vil blant annet bety at Heidelberg blir forhandler av Ricohs produksjonsutstyr. Det foreligger ingen planer om utvkling av fellesløsninger, i motsetning til det nye samarbeidet mellom KBA og RR Donnelley.
Spennende utvikling! Nedenfor finner du flere ferske bransjenyheter.

Ha en fortreffelig helg,

vennlig hilsen

oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: