Ukens ferskeste nyheter

På topplass i dag kan du lese at undertegnede fra og med mandag førstkommende går ut i 15 måneders permisjon for å  jobbe som informasjonsrådgiver, mens AGI ivaretas på beste måte av Lasse Andreassen.
AGI 191 skal forøvrig nylig ha landet i en postkasse nær deg, og der kan du blant annet lese mer om de mange mulighetene vi har med QR-koder, en av flere print-to-web-løsninger.

Ha en fortreffelig helg!

Vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: