Københavns Tekniske Skole velger AGFA Anapurna

PMH Systems, som er AGFAs forhandler av Anapurna UV-skrivere i Danmark, Norge og Sverige, installerer i disse dager en AGFA Anapurna UV-skriver på Københavns Tekniske Skole (KTS). Maskinen skal stå sentralt i grunnutdanningen av grafiske teknikere og skilteteknikere.

Til stede ved overdragelsen i det Digitale Tværfaglige Projekt Værksted, var foruten representanter fra Københavns Tekniske Skole også AGFA Nordic UV Business Unit Manager, Nils-Arne Sletten. Han var naturligvis svært fornøyd med skolens valg.

Fra venstre inspektør Kim Larsen, utdanningskonsulent Ole Christensen, utdanningsleder Thomas Sørensen, Peter Madsen fra PMH Systems og Nils-Arne Sletten, UV-Business Unit Manager i Agfa Nordic).

– Vi mener at dette er markedets mest allsidige UV hybridprinter, og svært velegnet som læreplattform, sier Sletten. – Den fås med kapasitet fra 15 kvm per time opp til
75 kvm per time, alle med muligheter for å skrive ut med hvit farge. Anapurna-serien har de seneste tre årene vært den mest solgte UV-skriveren i Skandinavia, og med denne installasjonen vil en rekke nyutdannede digitaltrykkere bli godt kjent med teknologien. Samtidig vil vi ha en kunnskaps- og erfaringsutveksling som kan komme AGFA til nytte som maskinprodusent, sier Sletten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: