Københavns Tekniske Skole velger AGFA Anapurna

PMH Systems, som er AGFAs forhandler av Anapurna UV-skrivere i Danmark, Norge og Sverige, installerer i disse dager en AGFA Anapurna UV-skriver på Københavns Tekniske Skole (KTS). Maskinen skal stå sentralt i grunnutdanningen av grafiske teknikere og skilteteknikere.

Til stede ved overdragelsen i det Digitale Tværfaglige Projekt Værksted, var foruten representanter fra Københavns Tekniske Skole også AGFA Nordic UV Business Unit Manager, Nils-Arne Sletten. Han var naturligvis svært fornøyd med skolens valg.

Fra venstre inspektør Kim Larsen, utdanningskonsulent Ole Christensen, utdanningsleder Thomas Sørensen, Peter Madsen fra PMH Systems og Nils-Arne Sletten, UV-Business Unit Manager i Agfa Nordic).

– Vi mener at dette er markedets mest allsidige UV hybridprinter, og svært velegnet som læreplattform, sier Sletten. – Den fås med kapasitet fra 15 kvm per time opp til
75 kvm per time, alle med muligheter for å skrive ut med hvit farge. Anapurna-serien har de seneste tre årene vært den mest solgte UV-skriveren i Skandinavia, og med denne installasjonen vil en rekke nyutdannede digitaltrykkere bli godt kjent med teknologien. Samtidig vil vi ha en kunnskaps- og erfaringsutveksling som kan komme AGFA til nytte som maskinprodusent, sier Sletten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: