Håp om høytrykk

På tide å glemme både dyptrykk, boktrykk, silketrykk og digitaltrykk for noen uker. Nå går vi for varige høytrykk, late dager og en fin sommer. I skrivende stund ser det ikke direkte lyst ut, for her hamrer regnet mot vinduet, men som de evige optimister vi er, vet vi jo at alt blir bedre i morgen!

Det har vært et begivenhetsrikt halvår, der det meste på en eller annen måte har hatt noe med Drupa å gjøre. Nå er papirutgaven med Drupa-rapporten på vei ut i postkassene, og vi vender langsomt tilbake til normalen. Nå blir det spennende å se hva Drupa har ført til av inspirasjon og motivasjon for framtida. Det var i hvert fall en oppløftende messe, i følge alle rapporter og egen opplevelse.

Sign og print neste

Vår egen messe, Sign og print, er nå på det nærmeste fullbooket. Mange leverandører og produsenter nedlegger betydelige ressurser i å vise sitt beste i møtet med nye kontakter, mulige samarbeidspartnere og potensielle kunder. En av dem er Skangraf AS fra Larvik.

– Vi har drevet på siden 1994, sier Rikard Sells i Skangraf. – Vi betjener kunder over hele landet, hovedsakelig skiltprodusenter, silketrykkerier og digitaltrykkerier. Vi håper å møte mange av dem på Sign og print, der vi blant annet vil vise et helt nytt sortiment helfolieringsfolie fra Orafol, som vi er distributør for i Norge. Vi tar med oss en bil inn på standen, så vi får vist produktene ”live”. Vi satser ganske stort på denne messen, og akter å dokumentere vår store bredde innenfor selvklebende materialer og alle typer storformatmedia tilpasset de nye produksjonsprosessene, for eksempel tekstiler, magnetmaterialer, refleks og thermalmedia. Og når jeg sier ”bredde”, så mener jeg det bokstavelig, sier Sells. – Vi leverer storformat i virkelig store formater!

Les mer om utstillere, foredrag og miniseminarer og last ned din fribillett på www.signogprint.no.

Da tar AGI en sommerpause. Det kommer ingen nyhetsbrev i juli, om det da ikke skulle skje noe helt oppsiktsvekkende i bransjen. Vi ønsker alle bransjekolleger og venner en avslappende og innholdsrik sommer!

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: