Nå venter vi bare på deg …

Premiérer på «Sign og Print»
Det er seks dager til dørene åpnes på Hellerudsletta og «Sign og Print 2012». Jeg tror faktisk bare er deg vi venter på! Hvis du ennå ikke har forhåndsregistrert deg er det bare å gjøre det på www.signogprint.no.

Sign og Print er et steg i riktig retning for aktørene innenfor visuell kommunikasjon. Skilt- og dekorbransjen og grafisk har med denne messen tatt et riktig valg, ved å vise seg sammen på én arena. Kunder og sluttbrukere er ikke bare opptatt av kvalitet og pris, de verdsetter også helhet, valgfrihet og enkel kommunikasjon.
Som du ser av ukens nyheter nedenfor har både Agfa og Roland premiere på nye produkter, og den som liker brede formater på store arealer eller har en drøm om å plassere et budskap som synes, kan jo vurdere bredder og volum med helt andre forutsetninger – og nesten uten begrensninger.

God helg – og som sagt; det er bare deg vi venter på …

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: