Nå venter vi bare på deg …

Premiérer på «Sign og Print»
Det er seks dager til dørene åpnes på Hellerudsletta og «Sign og Print 2012». Jeg tror faktisk bare er deg vi venter på! Hvis du ennå ikke har forhåndsregistrert deg er det bare å gjøre det på www.signogprint.no.

Sign og Print er et steg i riktig retning for aktørene innenfor visuell kommunikasjon. Skilt- og dekorbransjen og grafisk har med denne messen tatt et riktig valg, ved å vise seg sammen på én arena. Kunder og sluttbrukere er ikke bare opptatt av kvalitet og pris, de verdsetter også helhet, valgfrihet og enkel kommunikasjon.
Som du ser av ukens nyheter nedenfor har både Agfa og Roland premiere på nye produkter, og den som liker brede formater på store arealer eller har en drøm om å plassere et budskap som synes, kan jo vurdere bredder og volum med helt andre forutsetninger – og nesten uten begrensninger.

God helg – og som sagt; det er bare deg vi venter på …

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: