Stort spenn i bransjen

I denne ukens nyhetsbrev kan vi blant annet fortelle at Høgskolen i Gjøvik er landets mest forskningsintensive høyskole. I dette nyhetsbrevet kan du blant annet lese at
Fargelabben nå blant annet arbeider med å etablere en «fellesmaster» i 3-dimensjonal bildebehandling i samarbeid med Université Jean Monnet i Frankrike. Det arbeides dessuten med å etablere en felles PhD med 11 andre institusjoner fra Europa, Nord-Amerika og Asia innen «computer vision», dvs datamaskiner som kan gjenkjenne personer, objekter og omgivelser. Signaler til nye generasjoner visuelle kommunikatører, om at utviklingen er spennende, den er tiltrekkende og gir muligheter vi ennå nesten ikke en gang kan se konturene av.
Litt mer fysisk og håndgripelig er det nye lamineringsbordet, utviklet av Brødrene Hansen i Mysen, og solgt til en kunde på Sign og Print i forrige uke.
Spennet i bransjen er stort, og utviklingen fortsetter i rasende tempo. Følg med, og ha en riktig god helg!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: