Stort spenn i bransjen

I denne ukens nyhetsbrev kan vi blant annet fortelle at Høgskolen i Gjøvik er landets mest forskningsintensive høyskole. I dette nyhetsbrevet kan du blant annet lese at
Fargelabben nå blant annet arbeider med å etablere en «fellesmaster» i 3-dimensjonal bildebehandling i samarbeid med Université Jean Monnet i Frankrike. Det arbeides dessuten med å etablere en felles PhD med 11 andre institusjoner fra Europa, Nord-Amerika og Asia innen «computer vision», dvs datamaskiner som kan gjenkjenne personer, objekter og omgivelser. Signaler til nye generasjoner visuelle kommunikatører, om at utviklingen er spennende, den er tiltrekkende og gir muligheter vi ennå nesten ikke en gang kan se konturene av.
Litt mer fysisk og håndgripelig er det nye lamineringsbordet, utviklet av Brødrene Hansen i Mysen, og solgt til en kunde på Sign og Print i forrige uke.
Spennet i bransjen er stort, og utviklingen fortsetter i rasende tempo. Følg med, og ha en riktig god helg!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: