Stort spenn i bransjen

I denne ukens nyhetsbrev kan vi blant annet fortelle at Høgskolen i Gjøvik er landets mest forskningsintensive høyskole. I dette nyhetsbrevet kan du blant annet lese at
Fargelabben nå blant annet arbeider med å etablere en «fellesmaster» i 3-dimensjonal bildebehandling i samarbeid med Université Jean Monnet i Frankrike. Det arbeides dessuten med å etablere en felles PhD med 11 andre institusjoner fra Europa, Nord-Amerika og Asia innen «computer vision», dvs datamaskiner som kan gjenkjenne personer, objekter og omgivelser. Signaler til nye generasjoner visuelle kommunikatører, om at utviklingen er spennende, den er tiltrekkende og gir muligheter vi ennå nesten ikke en gang kan se konturene av.
Litt mer fysisk og håndgripelig er det nye lamineringsbordet, utviklet av Brødrene Hansen i Mysen, og solgt til en kunde på Sign og Print i forrige uke.
Spennet i bransjen er stort, og utviklingen fortsetter i rasende tempo. Følg med, og ha en riktig god helg!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: