Ny totalleverandør, tre blir én

Ukens nyheter forteller om sammenslåing, andelseiere som selger til utlandet, agenturer som flytter og merkevarer som får nye representanter. Ukens store «lokale» grafiske nyhet er at tre aktører som samlet har god kompetanse på hele den grafiske verdikjeden, nemlig CDDU, Trykkleverandøren og Grafisk Mailing nå blir ett. Snart havner den nye totalleverandøren også under samme tak.
Sammenslåingen bør gi felles opptur, og nye tjenester for kundene, som sikkert setter pris på den nye alliansen. Det blir viktig at det nye selskapet klarer å produsere tilstrekkelig til å utnytte kapasiteten med egne kunder på trykk og ferdiggjøring. Ide og prepress-biten må generere godt med jobb både til trykk og ferdiggjøring. Den andre veien går det som kjent betydelig tregere. Vi ønsker uansett lykke til med nysatsingen!

God helg!

redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: