Ny totalleverandør, tre blir én

PUBLISERT: 18 januar 2013
OPPDATERT: 18 januar

Ukens nyheter forteller om sammenslåing, andelseiere som selger til utlandet, agenturer som flytter og merkevarer som får nye representanter. Ukens store «lokale» grafiske nyhet er at tre aktører som samlet har god kompetanse på hele den grafiske verdikjeden, nemlig CDDU, Trykkleverandøren og Grafisk Mailing nå blir ett. Snart havner den nye totalleverandøren også under samme tak.
Sammenslåingen bør gi felles opptur, og nye tjenester for kundene, som sikkert setter pris på den nye alliansen. Det blir viktig at det nye selskapet klarer å produsere tilstrekkelig til å utnytte kapasiteten med egne kunder på trykk og ferdiggjøring. Ide og prepress-biten må generere godt med jobb både til trykk og ferdiggjøring. Den andre veien går det som kjent betydelig tregere. Vi ønsker uansett lykke til med nysatsingen!

God helg!

redaksjonen

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1