Aller tøffest i uken som gikk …

Denne uken kan du lese at minst ett britisk avistrykkeri ikke er redde for verken padder eller mobiler, men satser friskt på ny rotasjonspark. Tøft!
Elanders tar den helt ut og personaliserer nærmere 6000 årsrapporter. Tøft  det også, synes vi!
Aller tøffest er vi selv: I september 2014 er det besluttet at AGI igjen arrangerer messen SIGN og PRINT på Exporama. Den som vil ha de aller tøffeste standene må bare kaste seg rundt og ringe 92 20 12 14 eller sende en mail på marit.gullien@agi.no.

God helg!

redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: