God helg med godt nytt

Denne uken kan vi fortelle om enda en stor presseinvestering, denne gangen i digitale presser til CopyCats avdeling på Lillestrøm. Bransjeforeningen i Rogaland har etablert ungdomsgruppen Stolt Grafisk, der tanken er å stimulere ungdom til å begynne i bransjen, og ta bedre vare på dem som allerede er der, og første samlinger en tur til papirbruket i Munkedal.
Legg også merke til nyheten om nye funksjoner i HOB-appen, en app som har mange nyttige funksjoner for vår bransje.

God lesning og god helg!

redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: