Ukeslutt og nyheter

PUBLISERT: 31 mai 2013
OPPDATERT: 31 mai

Denne uken kan du lese om Allkopi som lanserer landets største webshop, der både forbrukere og firmaer kan administrere kortutsendelser til alle anledninger, private så vel som firmaer. Du ser også eksperter som hevder at de nye store mulighetene innenfor grafisk indutri nettopp ligger i kombinasjonen digitalprint og distribusjon. Avstanden mellom avsender og mottaker bør være så kort som mulig, både med hensyn til tid og logistikk, og med egne trykkerier kan Allkopi love levering på 48 timer.

Digitalprint skilt og display
Årets Fespa-messe er den største Fespa som noen gang har vært arrangert, og arrangørene forventer rekord, også på besøkssiden. Det blir antakelig også svært mange nordmenn som tar turen til London i juni, og dere får med dere et godt verktøy på veien, for snart skal AGI nr 205 i trykken. AGI 205 blir også din Fespa-guide, til utstillere, til nye attraksjoner og restauranter du bør besøke i London.

Ha en fortreffelig helg!

redaksjonen

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676