Ukeslutt og nyheter

Denne uken kan du lese om Allkopi som lanserer landets største webshop, der både forbrukere og firmaer kan administrere kortutsendelser til alle anledninger, private så vel som firmaer. Du ser også eksperter som hevder at de nye store mulighetene innenfor grafisk indutri nettopp ligger i kombinasjonen digitalprint og distribusjon. Avstanden mellom avsender og mottaker bør være så kort som mulig, både med hensyn til tid og logistikk, og med egne trykkerier kan Allkopi love levering på 48 timer.

Digitalprint skilt og display
Årets Fespa-messe er den største Fespa som noen gang har vært arrangert, og arrangørene forventer rekord, også på besøkssiden. Det blir antakelig også svært mange nordmenn som tar turen til London i juni, og dere får med dere et godt verktøy på veien, for snart skal AGI nr 205 i trykken. AGI 205 blir også din Fespa-guide, til utstillere, til nye attraksjoner og restauranter du bør besøke i London.

Ha en fortreffelig helg!

redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: