AGI i 2014

PUBLISERT: 17 august 2014
OPPDATERT: 17 august

Vårt trykte magasin kommer ut med fire numre i løpet av året. De temaene vi har valgt å fokusere på i år er:
AGI 209: Mikrotrykkeriet
Her skriver vi og gir tips om grafisk hard- og software for de grafiske småbedriftene. Vi ser på kundeeksempler og gjør bedriftsbesøk hos fremgangsrike små trykkerier, samtidig som vi gir tips om investeringer som kan øke lønnsomheten i de aller minste trykkeriene.
AGI 210: De størsta formatene. Før FESPA
Før FESPA lager vi et spesialnummer om de aller største formatene. Hard- og software, digitalt tekstiltrykk, skilter og displayer. Kundeeksempler og bedriftsreportasje. Vi skriver om nye materialer og bruksområder.
AGI 211: Sign & Print
Messenummeret foran årets største grafiske begivenhet. Vi presenterer selvsagt messens utstillere og forteller om fremgangsrike investeringsstrategier og forretningsmodeller hos flere av bransjens produsenter. Alt for å maksimere interessen for messen og lokke hele bransjens aktører til Sign & Print den 17-18 september på Exporama.
AGI 212: Digitaltrykk
Vi forteller om digitalt emballasje- og tekstiltrykk og de nye fortjenestemuligheter teknikken tilbyr trykkeriene. Vi lister nye digitalpresser og passende etterbehandlingsutstyr. Vi ser nærmere på hvordan digitalprint blir en stadig viktigere del for kundeklubber og lojalitetsprogrammer.
AGI Nyhetsbrev
Kommer til å sendes ut til våre abonnenter hver mandag med bransjespesifikke nyheter for det norske markedet, men også nyheter om hva som rører seg i våre naboland – og tekniske nyvinninger for den grafiske bransjen.

Sign & Print
17-18 september ønsker vi velkommen til Sign & Print 2014 – en institusjon i den grafiske bransjen.

Messens besøkende er beslutningstakere innen printede kommunikasjonsløsninger, produksjonsvirksomheter og reklamebyråer, men også de personer i virksomhetene som arbeider med løsningene i det daglige og påvirker innkjøpene. Reserver din stand nå, så går du ikke glipp av årets eneste større grafiske messe i Norge! På nettstedet signogprint.no kan du følge med og se messens program etter hvert som det blir klart, og du kan melde deg på som besøkende eller utstiller.

Les videre

Rapport fra Ukraina

De klarte å utgi nytt nummer av bransjebladet Print Plus i Ukraina under den pågående krigen, men nå har redaktøren og hennes familie flyktet og opererer med vårt hovedkontor i Sverige som base. Hvordan kan du hjelpe?
peter_ollen_ny_800px

Derfor får du ikke de store ordrene

Kronikk | Vinner du vanligvis de små ordrene, men mister de store? Kanskje er det fordi du regner feil, selv om du gjør alt riktig. Gjør dette i stedet.
peter_ollen_ny_800px

Alvoret i den finske papirkonflikten

Vår forlegger Peter Ollén forklarer konflikten ved UPMs papirfabrikk i Finland og hva den medfører av problemer.
peter-ollexxn-190626-1024x716

Prisen på trykksaker

Vår forlegger, Peter Ollén deler fra sine møter med grafisk bransje. I dag sier han noe om å ikke gå ned i pris men heller øke en trykksaks effekt.
peter_ollen_ny_800px

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1