AGI i 2014

Vårt trykte magasin kommer ut med fire numre i løpet av året. De temaene vi har valgt å fokusere på i år er:
AGI 209: Mikrotrykkeriet
Her skriver vi og gir tips om grafisk hard- og software for de grafiske småbedriftene. Vi ser på kundeeksempler og gjør bedriftsbesøk hos fremgangsrike små trykkerier, samtidig som vi gir tips om investeringer som kan øke lønnsomheten i de aller minste trykkeriene.
AGI 210: De størsta formatene. Før FESPA
Før FESPA lager vi et spesialnummer om de aller største formatene. Hard- og software, digitalt tekstiltrykk, skilter og displayer. Kundeeksempler og bedriftsreportasje. Vi skriver om nye materialer og bruksområder.
AGI 211: Sign & Print
Messenummeret foran årets største grafiske begivenhet. Vi presenterer selvsagt messens utstillere og forteller om fremgangsrike investeringsstrategier og forretningsmodeller hos flere av bransjens produsenter. Alt for å maksimere interessen for messen og lokke hele bransjens aktører til Sign & Print den 17-18 september på Exporama.
AGI 212: Digitaltrykk
Vi forteller om digitalt emballasje- og tekstiltrykk og de nye fortjenestemuligheter teknikken tilbyr trykkeriene. Vi lister nye digitalpresser og passende etterbehandlingsutstyr. Vi ser nærmere på hvordan digitalprint blir en stadig viktigere del for kundeklubber og lojalitetsprogrammer.
AGI Nyhetsbrev
Kommer til å sendes ut til våre abonnenter hver mandag med bransjespesifikke nyheter for det norske markedet, men også nyheter om hva som rører seg i våre naboland – og tekniske nyvinninger for den grafiske bransjen.

Sign & Print
17-18 september ønsker vi velkommen til Sign & Print 2014 – en institusjon i den grafiske bransjen.

Messens besøkende er beslutningstakere innen printede kommunikasjonsløsninger, produksjonsvirksomheter og reklamebyråer, men også de personer i virksomhetene som arbeider med løsningene i det daglige og påvirker innkjøpene. Reserver din stand nå, så går du ikke glipp av årets eneste større grafiske messe i Norge! På nettstedet signogprint.no kan du følge med og se messens program etter hvert som det blir klart, og du kan melde deg på som besøkende eller utstiller.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: