AGI i 2014

Vårt trykte magasin kommer ut med fire numre i løpet av året. De temaene vi har valgt å fokusere på i år er:
AGI 209: Mikrotrykkeriet
Her skriver vi og gir tips om grafisk hard- og software for de grafiske småbedriftene. Vi ser på kundeeksempler og gjør bedriftsbesøk hos fremgangsrike små trykkerier, samtidig som vi gir tips om investeringer som kan øke lønnsomheten i de aller minste trykkeriene.
AGI 210: De størsta formatene. Før FESPA
Før FESPA lager vi et spesialnummer om de aller største formatene. Hard- og software, digitalt tekstiltrykk, skilter og displayer. Kundeeksempler og bedriftsreportasje. Vi skriver om nye materialer og bruksområder.
AGI 211: Sign & Print
Messenummeret foran årets største grafiske begivenhet. Vi presenterer selvsagt messens utstillere og forteller om fremgangsrike investeringsstrategier og forretningsmodeller hos flere av bransjens produsenter. Alt for å maksimere interessen for messen og lokke hele bransjens aktører til Sign & Print den 17-18 september på Exporama.
AGI 212: Digitaltrykk
Vi forteller om digitalt emballasje- og tekstiltrykk og de nye fortjenestemuligheter teknikken tilbyr trykkeriene. Vi lister nye digitalpresser og passende etterbehandlingsutstyr. Vi ser nærmere på hvordan digitalprint blir en stadig viktigere del for kundeklubber og lojalitetsprogrammer.
AGI Nyhetsbrev
Kommer til å sendes ut til våre abonnenter hver mandag med bransjespesifikke nyheter for det norske markedet, men også nyheter om hva som rører seg i våre naboland – og tekniske nyvinninger for den grafiske bransjen.

Sign & Print
17-18 september ønsker vi velkommen til Sign & Print 2014 – en institusjon i den grafiske bransjen.

Messens besøkende er beslutningstakere innen printede kommunikasjonsløsninger, produksjonsvirksomheter og reklamebyråer, men også de personer i virksomhetene som arbeider med løsningene i det daglige og påvirker innkjøpene. Reserver din stand nå, så går du ikke glipp av årets eneste større grafiske messe i Norge! På nettstedet signogprint.no kan du følge med og se messens program etter hvert som det blir klart, og du kan melde deg på som besøkende eller utstiller.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: