Sign & Print Skandinavia - adkomst

PUBLISERT: 2 februar 2015
OPPDATERT: 2 februar

 

Velkommen til Sign & Print Skandinavia den 3-5. februar på Kistamässan!

Dette er den største grafiske messen i Sverige på mer enn ti år. Det er kostnadsfritt å gå på messen, om du forhåndsregistrerer deg. Dessuten kan du gå fritt på fire parallelle seminarspor. Hver time begynner nye, frittstående foredrag, der du selv plukker sammen din bukett. For skiltmakere og trykkere lager vi et eldorado i tre dager. Hopp på du også!

Åpent tirsdag – torsdag 9-17.

Adkomst:
Fra Arlanda kan du ta pendeltoget til Helenelund station. Deretter går du til høyre når du kommer ut fra stasjonen, går gjennom en tunell og på den andre sidan er Kistamässan på venstre hånd.

Alternativt kan du ta taxi til fast pris. Velg Taxi Stockholm, Taxi Kurir eller 020. De to sistnevnte er de billigste. De private selskapene kan være meget, meget dyre.

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1