Konica Minolta med bare nyheter

PUBLISERT: 9 februar 2015
OPPDATERT: 9 februar
Maskerad-KM-390x225
Helen Stålhem viste Production Printing-løsninger for den grafiske bransjen og EDP-firmaer.

Sign & Print: Konica Minolta presenterte hele sitt sortiment innen både Office-løsninger og Production Printing.

På standen presenterte Konica Minolta hele sitt markedsledende utvalg innen Office med interessante softwareløsninger samt OPS og ECM-løsninger. De viste en virtuell arbeidsplass rettet mot firmaer og organisasjoner som vil kunne arbeide mobilt på en smidig og sikker måte og bruke skyens fulle potensiale – og dermed øke effektiviteten. Også for virkelig tunge applikasjoner som 3D-CAD og andre grafikktunge tilpasninger tilbyr Konica Minolta en komplett løsning for virtuelle arbeidsplasser, hvilket de også viste på messen. I tilknytning til dette hadde de også aktiviteter på standen for de besøkende.

Sjefen for forretningsområde Production Printing, Roy Spennare, holdt også foredrag på den store scenen.
Her utfordret han internasjonale trendspanere som tviler på fremtiden til den trykte kommunikasjonen, ga eksempler på bra kommunikasjon med trykk i og ga oppskriften på hvordan man blir fremgangsrik innen grafisk produksjon i dag og i fremtiden.

Det var kun glade miner hos Konica Minolta når Sign & Print messen stengte. Tre dager med fullbookede maskiner og foredraget til Spennare var også fullsatt.
– Vår kampanje før messen kan være en inspirasjon for våre kunder, forteller messeansvarlige Helene Stålhem. Vi begynte med å lage en egen kampanjeside der man gikk inn og meldte seg på. 160 personer valgte å registrere seg på messen via vår app i stedet for messens egen. Deretter har vi hatt trykksaker der de samme fargene har gått igjen og budskapet har vært tilpasset de forskjellige målgruppene.
– Så har vi samarbeidet med våre partnere på en mengde ulike steder, og disse har vært her på messen for selv å tilegne seg kunnskaper og ta med sine kunder hit.

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1