IGM satser på Trondheim og Tromsø

PUBLISERT: 2 juni 2016
OPPDATERT: 2 juni

Trine TromsøIGM skal arrangere kurs i digital markedsføring, InDesign (innføring og videregående) og HTML/Wordpress.  alle høyaktuelle tema, i Tromsø og Trondheim til høsten. Grafiske bedrifter vil få invitasjon til IGM- kursene.

Grafisk Utdanningsfond gir femti prosent i kursrefusjon for deltagere fra grafiske bedrifter som er tilknyttet fondet.

IGM har truffet
blink med disse kurstemaene. Nå blir de lettere tilgjengelig for bedrifter i Midt-Norge og Nord-Norge.

– Vi setter trolig opp to-dagers kurs i HTML/Wordpress, mens det mest sannsynlig blir tre kursdager i digital markedsføring. Vi satser på et  supereffektivt opplegg. I digital markedsføring skal vi jobbe med konkrete eksempler som gjør at deltakerne lærer seg å bruke innholdsmarkedsføring på den mest effektive måten, sier daglig leder i IGM Trine Væråmoen.

Vi skal innom hvordan lage gode annonser og godt innhold, hvordan skrive gode tekster som sørger for at du blir synlig i søkemotorer. Vi skal også lære om bruk av sosiale medier på en optimal måte, samt hvordan sjekke resultatene med Google analytics.

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324