IGM satser på Trondheim og Tromsø

Trine TromsøIGM skal arrangere kurs i digital markedsføring, InDesign (innføring og videregående) og HTML/Wordpress.  alle høyaktuelle tema, i Tromsø og Trondheim til høsten. Grafiske bedrifter vil få invitasjon til IGM- kursene.

Grafisk Utdanningsfond gir femti prosent i kursrefusjon for deltagere fra grafiske bedrifter som er tilknyttet fondet.

IGM har truffet
blink med disse kurstemaene. Nå blir de lettere tilgjengelig for bedrifter i Midt-Norge og Nord-Norge.

– Vi setter trolig opp to-dagers kurs i HTML/Wordpress, mens det mest sannsynlig blir tre kursdager i digital markedsføring. Vi satser på et  supereffektivt opplegg. I digital markedsføring skal vi jobbe med konkrete eksempler som gjør at deltakerne lærer seg å bruke innholdsmarkedsføring på den mest effektive måten, sier daglig leder i IGM Trine Væråmoen.

Vi skal innom hvordan lage gode annonser og godt innhold, hvordan skrive gode tekster som sørger for at du blir synlig i søkemotorer. Vi skal også lære om bruk av sosiale medier på en optimal måte, samt hvordan sjekke resultatene med Google analytics.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: