Raskt voksende i stort format

PUBLISERT: 15 desember 2016
OPPDATERT: 15 desember

promic1_Sign&Print Scandinavia blir den første nordiske messen for nederlandske Promic, en raskt voksende produsent av ulike skiltsystemer.

Det produktet de jobber mest med akkurat nå er Zipper-Wall – eller glidelåsvegg på norsk. De trykker et tøy som deretter settes fast på et stativ med hjelp av en glidelås. Hver vegg syes, slik at den eksempelvis kan være vevd uten at det gir noen problemer.

– Vi har eksempler der en vegg er seks meter bred, sier Loes Heintges når jeg treffer henne på Viscom.

– Vanligere er det at man benytter Zipper-Wall til for eksempel å lage et tre meter høyt og en meter bredt tårn. Eller så utnytter man det for å lage en grønn bakgrunnsvegg for fotografer.

Det sistnevnte hadde de bygget opp på Viscom-messen. Promic har også utviklet sine egne modeller av strandflagg og et pop-up tårn.

promic2

– Det kan ofte lønne seg å la oss trykke strandflaggene og tøyet til Zipper-Wall, slik at det blir riktig. Men det er selvfølgelig intet krav, sier Loes Heintges, som også påpeker at de kun selger gjennom agenter.

– Transporten til Norden tar to til tre dager, men skilt går ut samme dag som vi får ordren. Unntaket er når de skal trykkes. der beregner vi en uke.

promic4

Sign & Print Scandinavia arrangeres på Kistamässan i Stockholm den 7. – 9. februar.

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1