Agfa Graphics lanserer ny storformatprinter

ISA, International Sign Expo, finner sted i Las Vegas i disse dager, 20.–22. april. Her kommer Agfa Graphics til å lansere en ny sublimeringsprinter: Avinci DX3200. Printeren, som trykker på 3,2 meter brede tekstiler, gjengir en oppløsning på 1440 x 540 dpi, og har ulike kvalitetsinstillinger. Avhengig av applikasjon kan Avincien komme opp i en hastighet på 173 kvadratmeter i timen.

– De som først testet Avinci DX3200 ble imponert av dens hastighet og trykkvalitet. Maskinen kjører i seks farger (CMYK pluss light cyan og light magenta), og har en dråpestørrelse på 14 pl. Det garanterar en levende fargeskala, enestående nyanserendring og fin detaljgjengivelse. Utover dens topp moderne bildeytelse trekker Avinci DX3200 også til seg oppmerksomhet med sin fordelaktige pris og dens produktivitetsposisjon, sier Reinhilde Alaert, produktsjef hos Agfa Graphics.

Maskinen har et transportsystem spesifikt for tekstil, hvilket skal gjøre at opprullingen av det trykte produktet er optimalt. Den takler et bredt utvalg av polyesterbaserte applikasjoner, og har smarte algoritmer som gir lavt forbruk av blekk.

Avincien kommer med Agfa Graphics Asanti, som automatiserer alle forberedelser, all produksjon og all etterbehandling av soft signage-produktene. Programvarepakken er nylig oppdatert.

– Soft signage er i stor utstrekning satt pris på i markedet. Trykte tekstiler oppfattes annerledes og vi elsker hvordan de ser ut. Dessuten finnes det flere fordeler med tekstilsubstrater: de er lette, klarer bretting og folding, og kan enkelt gjenbrukes. Avinci DX3200 er perfekt for dette, og er et topp komplement til Agfa Graphics portefølje, sier Reinhilde Alaert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: